RSS Feed

Contact

24

Telefon: +40733696233 / +37369647699
Fax: +40213137949
Email: contact@actiunea2012.ro

Bucuresti:
Strada Academiei, 35-37, ap.2, sector 1.

 Chișinău :
Strada Sfatul Țării, nr.2

[td_block_text_with_title custom_title=”Despre noi”]
Platforma Unionista Actiunea 2012 este o coalitie de asociatii nonguvernamentale si grupuri civice care sustin unirea Republicii Moldova cu Romania.[/td_block_text_with_title]
[td_block_2 custom_title=”Articole noi” limit=”3″][td_block_ad_box spot_id=”sidebar” spot_title=”- Advertisement -„]

24 comments »

 1. Traian spune:

  aveti pe aici un fel de chat cv?

  exista vreo organizare a membrilor pe judete spre exemplu?

 2. Aveţi grupuri de la Bălţi?

 3. roberto spune:

  am o moneda araba si vreau sa aflu despre ea este de 10 bani arabi anul 1394

 4. mona spune:

  buna ziua,am foarte multe monede si bancnote de vanzare vechi,incepand din anul 1943 pana in 1994.Ma puteti contacta la mony_5you@yahoo.com

 5. relu ardelean spune:

  ca urmasi ai dacilor voi basarabeni
  sunteti in drept si de facto sa cereti unirea cu
  ROMANIA URMASA DACIEI

  • Dreptul de a cere unirea cu tara l-au avut dintotdeauna.Basarabia a fost prima care s-a unit cu Romania la 27.03.1918 si asta spune multe. Problema lor a fost ca nu li s-a permis.Au trecut prin suferinte grele, de-a dreptul cutremuratoare multi dintre ei. Sunt convinsa ca atat ei cat si romanii din Ukraina sunt mult mai patrioti decat multi dintre noi cei din Romania in aceste timpuri si poate de la razboi pana in prezent.Inca nu ne-am desteptat.Se pare chiar ca si imnul tarii ne este predestinat.Trebuie sa fim un popor mandru, demn, sa nu lasam nici un strain sa ne batjocoreasca natia. Atata timp cat ii respectam sa ne respecte si ei pe noi. Noi trebuie sa-i sustinem pe fratii nostri basarabeni indiferent de ce s-ar intampla.Daca fratele nu-si sustine fratele atunci de la cine sa se atepte?Primul pas este aderarea la UE a lor.Atunci granita va disparea si ii vom avea aproape iar unirea va fi doar o chestiune de timp.

 6. letitia spune:

  Desigur Basarabia face parte din stravechea Tracie[Dacie],dovezi sunt atat arheologice cat si documentare mai ales grecii si romanii antici stiu dar sa nu uitam nici de iliri,stramosii albanezilor rude cu tracii.Cine nu stie de Spartacus,Burebista,Decebal,Cotyso,fiul lui Decebal?Cine nu stie despre steagul traci[daci],care ar trebui sa fie inclus in tricolor,deci in drapelul de azi.Aromanii il stiu si ei stindardul tracic[dacic].Fiecare provincie care face parte din stravechea tracie[Dacie] sa aiba cat mai multe tricoloruri cu stindard tracic,ca semn a vechimii neamului nostru mare,raspandit pe un teritoriu vast,intins.Sa nu uitam ca rusii abia dupa 1770 au ajuns la Bug,deci pana la Bug si chia dincolo de Bug mai erau si sunt asezari daco-romane,deci latinofone.Deci Dumnezeu a dat stramosilor nostri inca din timpuri stravechi, o tara f mare ,bogata,si frumoasa de care trebuie sa avem grija sa n-o lasam sa rupa din ea fel si fel de migratori europeni si asiatici..ICunoasterea bine a istoriei inca din antichitate,si pana in zilele noastre,dragostea de Dumnezeu,de neam si de tara sunt f. importante si unitate intre romani[aromani],latinofoni este la fel de importanta,ca sa nu dam prilej hotilor de teritorii,sa rupa din pamanturile noastre.Doamne ajuta.Doamne da izbanda.

 7. ionut spune:

  am si eu o moneda Carolus IIII DG HISP REX 1800 si nu stiu cat valoreaza cineva care cunoaste va rog sa ma contactati

 8. eduardbd71 spune:

  Băiatul nostru îşi doreşte, foarte mult, să fie membru al Acţiunii 2012. Este elev la Bacău. Cum poate să găsească sediul Acţiunii 2012 în acest oraş?

 9. eduardbd71 spune:

  Este elev la profil pictură.

 10. Papanash spune:

  Pacific Tu de pe ce planeta esti?

 11. Papanash spune:

  Nu fi rasist. Si educate. Sunt romi mult mai educati ca tine.

 12. gigi spune:

  am o moneda germana 20 mark 1889 din aur de 24k o moneda ruseasca de 10 ruble din 1902 tot din aur de 24k ,o moneda de 5 lei de la 1880 din argint si alte cateva monede roamanesti.nr de contact 0764476435.

 13. gigi spune:

  am inca o moneda germana nurneerger spiel und reghenpeennig.are o gaura

 14. alexandru petrescu spune:

  Organizare dezinvolta si proasta sunt critici pentru ca a fost execrabila si sunt dezamagit…Sunt jurnalist spaniol de origine romana am venit degeaba …pacat ca pe teme asa de generoase a fost un fiasco

 15. Călin Cauș spune:

  Înainte spre Unire!

 16. tiras spune:

  Nu știu dacă cineva știe la ce vă ,,înhămați,, eu unul din 1990 și pînă în prezent am fost în R.Moldova aproape lunar de două ori cel puțin.și fiți SIGURI că nu pentru afaceri,relațiile mele se întind la nivel
  înalt.Unirea pentru mine înseamnă mai mult decît o manifestație fie ea chiar la nivel național,înseamnă restabilirea contactelor culturale,sportive,turism ,prin vizitarea unor locuri istorice etc.Schimbul de grupuri care ,să viziteze reciproc atît R.Moldova ,cît și Romîniia,contactele dintre aceste grupuri trebuie să dezvolte procesul UNIRI.Cu alte cuviunte o ;;invazie,, de turiști din ambele țării surori prin care se face schimb de impresii nși nu din auzite ci prin contact diresc despre realitățile din țările respesctive.
  Asta trebuie să fie scopul acestei Adunări și nu zgomote și scandaluri iscate de provocatorii preorușii ,sau chiar de romîni aburiți de vinul bun și de înflăcararea dusă la extrem.

 17. Gavrila george spune:

  Moneda veche din argint din anu 1423

 18. am de vanzare 2 monede de argint .sunt ldin republica italiana anul 1861 spune:

  sunt lire 500,o moneda de 100lire din 1978

 19. beldianu lucian alexandru spune:

  Am o moneda de argint de a lui constantin brancoveanu din1688-1714

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

ChatVorbește instant cu noi !+