Cooperare între avocaţii din România şi Basarabia

0
69


Casa de avocatură de business Muşat & Asociaţii a încheiat un parteneriat exclusiv cu casa de avocatură Popa & Asociaţii, prin care va oferi servicii de consultanţă juridică în Republica Moldova, anunţă un comunicat al cunoscutei firme de avocatură din România.

Muşat & Asociaţii va oferi în Republica Moldova servicii juridice în toate ramurile de drept comercial.

“Am luat această decizie ca urmare a intensificării relaţiilor comerciale dintre România şi Republica Moldova şi a interesului crescând din partea clienţilor noştri de a investi în Republica Moldova”, a spus Gelu Titus-Maravela, coordonatorul birourilor teritoriale Muşat & Asociaţii.

“Serviciile avocaţiale de business devin tot mai solicitate în Republica Moldova, dat fiind contextul economic şi apetitul companiilor pentru noi investiţii, inclusiv a companiilor de naţionalitate română. Atractivitatea acestei pieţe creşte de la an la an, pe măsură ce companiile multinaţionale descoperă facilităţile fiscale, precum lipsa impozitului pe profit, dar şi potenţialul de conexiune cu pieţele din Rusia şi Ucraina, pentru care Republica Moldova acţionează ca un hub”, a spus Igor Popa, managing partner al casei de avocatură Popa & Asociaţii. Cu o echipă de peste 17 avocaţi şi 3 parteneri, Popa & Asociaţii este cea mai mare firmă de pe piaţa de consultanţă juridică din Republica Moldova.

Anunţul vine după ce firma de avocatură Boştină şi Asociaţii a redeschis biroul de la Chişinău în luna iulie, mizând pe proiecte de infrastructură şi finanţări europene, şi după ce casa de avocatură Ţuca, Zbârcea & Asociaţii a semnat acum o lună un acord de cooperare cu firma de avocatura de business din Chişinau, Ţurcan & Ţurcan.

Sursa: InfoPrut

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ