Crestin-democratii declara ca nu accepta „postura de grup de sustinere a tandemului Ghimpu-Chirtoaca”

0
23

Crestin-democratii nu accepta „postura de grup de sustinere a tandemului Ghimpu-Chirtoaca”, dar declara ca nici nu vor obstructiona activitatea lor. Declaratii in acest sens liderul crestin-democrat Iurie Rosca a facut intr-un interviu acordat ziarului „Flux”, transmite DECA-press.


El a spus ca negocierile indelungate dintre partidele democratice dupa alegerile locale la nivel de capitala se explica prin dorinta liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, de a ajunge cu orice pret in fruntea Consiliului Municipal.
Iurie Rosca sustine ca Mihai Ghimpu s-a dovedit a fi un negociator dur si inflexibil. El crede ca noul presedinte al CMC a decis sa-i excluda pe crestin-democrati din procesul de negocieri si, implicit, din coalitia majoritara dat fiind criticele pe care i le-au adresat acestia in ultimul timp.
Liderul crestin-democrat a spus ca in continuare „PPCD se va concentra asupra problemelor chisinauienilor, va propune mereu solutii concrete pentru problemele concrete ale oamenilor si nu va insista sa i se deschida intrarea in majoritate”.

Sursa: Deca-press

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ