Cu 500 de euro cumpărăm un senator?

1
141

Sâmbătă, 13 februarie, la ora 12:00, în faţa Ambasadei României, Grupul de Iniţiativă ”Spirit Românesc” va organiza o acţiune de protest împotriva autorităţilor din România, în special a Senatului şi Guvernului, instituţii care nu au facilitat adoptarea legii prin care cetăţenii Republicii Moldova ar putea intra în România fără să demonstreze că dispun de suma de 500 de euro în cont.

Cei 500 de euro pe care cetăţenii Republicii Moldova trebuie sa îi deţină într-un cont bancar pentru a obţine viza de intrare în România sunt solicitaţi încă din vara anului 2009. O recentă iniţiativă legislativă propunea eliminarea acestei cerinţe pentru cetăţenii Republicii Moldova însă legea a fost respinsă de Senat cu 37 de voturi împotrivă şi 33 pentru, primind şi din partea Guvernului aviz negativ. Camera decizională va fi, în acest caz, Camera Deputaţilor.

La protest sunt aşteptaţi toţi cei care sunt nemulţumiţi de faptul că politicienii români îi ignoră pe cei care sunt cu mult mai români ca ei.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa-i binecuvanreze pe toti membrii grupului Spirit Romanesc si pe toti romanii care sunt de partea lor.Vrem sa stim toti romanii ce cauta antiromani prin Senat si alte locuri inalte din conducerea tarii.Cand e vorba de ajutat pe cel in drept sa fie ajutat de ce i se pun obstacole?care sunt ineficienti pentru neam,tara sa plece din conducere.Tara nu are nevoie de cei ce apara interesele strainilor antiromani.

LĂSAȚI UN MESAJ