Cum a fost sărbătorit golul României în scuarul Teatrului de Operă din Chișinău. Partida a fost urmărită de sute de spectatori. | Nicolae Timofti îndeamnă UE să menţină sancţiunile impuse Rusiei

0
158
  1. Cum a fost sărbătorit golul României în scuarul Teatrului de Operă din Chișinău. Partida a fost urmărită de sute de spectatori

Naționala României a fost susținută la Chișinău de sute de suporteri. Reacția publicului chișinăuian la golul marcat de Stancu a fost una de poveste.

Publicul a rămas dezamăgit după eșecul „tricolorilor”, remarcând că au mizat pe victoria echipei pregătite de Anghel Iordănescu.

Toți doritorii pot urmări zilnic partidele Campionatului European de fotbal în cadrul orășelului sportiv, care se află în scuarul Teatrului de Operă din Chișinău.

http://unimedia.info/stiri/video-cum-a-fost-sarbatorit-golul-romaniei-in-scuarul-teatrului-de-opera-din-chisinau–partida-a-fost-urmarita-de-sute-de-spectatori-116436.html

 

  1. Medici din România și Rep. Moldova luptă împreună împotriva cancerului și cirozei

20 de medici din România și Republica Moldova au învățat o nouă metodă de diagnosticare a cancerului hepatic și a cirozei. Analiza se face cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete, care exclude biopsia și identifică tumorile maligne și pe cele benigne în câteva secunde.

http://infoprut.ro/44339-medici-din-romania-si-rep-moldova-lupta-impreuna-impotriva-cancerului-si-cirozei.html

 

  1. Jurnal de Campanie – Ziua 10

Campania de informare la corturi este una din cele mai mare realizări ale asociației noastre, iar acest lucru îl realizăm după ce vedem listele cu miile de oameni care semnează pentru Unire și care ne încurajează să mergem mai departe și să nu renunțăm. Asta pentru că reprezintăm generația de tineri liberi, care gândesc deschis și își permit să spună lucrurilor pe nume. Dorim să trăim într-o țară unită, unde limba română este la ea acasă, dorim o societate care să gândească liber și să-și apere drepturile. Suntem energici, plini de viață, ambițioși și cu vise mărețe, suntem ODIP și doar împreună putem aduce unirea mai aproape.

http://odip.md/jurnal-de-campanie-ziua-10/

 

  1. Nicolae Timofti îndeamnă UE să menţină sancţiunile impuse Rusiei

Preşedintele moldovean Nicolae Timofti îndeamnă Uniunea Europeană (UE) să menţină sancţiunile economice impuse Rusiei, subliniind că regiunea separatistă moldoveană Transnistria a fost „primul experiment“ al Kremlinului în alimentarea conflictelor separatiste, relatează Radio Free Europe-Radio Liberty.
http://adevarul.ro/moldova/actualitate/nicolae-timofti-indeamna-ue-mentina-sanctiunile-impuse-rusiei-1_575bc20a5ab6550cb8d8680b/index.html

 

  1. Va fi Traian Băsescu noul preşedinte al R.Moldova?

Pe 30 octombrie vor fi primele alegeri prezidenţiale în Republica Moldova. Prin obţinerea cetăţeniei micuţului stat vecin de către Traian Băsescu, calculele electorale sunt date peste cap. Este posibilă o candidatură a fostului preşedinte sau sunt doar teorii ale conspiraţiei care nu înţeleg bine resorturile ce stau în spatele deciziei?

http://adevarul.ro/news/eveniment/va-traian-basescu-noul-presedinte-rmoldovav-1_575a41ff5ab6550cb8d00a6b/index.html

 

  1. Perspectiva unei mari aniversări – Centenarul Marii Uniri la BRAȘOV (II)

În martie 2018 se împlinesc 180 de ani de la naşterea „Gazetei Transilvaniei”, care merită aniversată, în cadrul Centenarului Marii Uniri, pentru masiva ei contribuţie la lupta naţională, la progresul cauzei româneşti timp de 80 de ani până la soluţionarea ei. Şi ultimul moment aniversar obligatoriu este desigur 1 Decembrie 2018, care trebuie să încoroneze serbările centenare cu o adunare festivă publică, un spectacol folcloric grandios, o festivitate militară, un simpozion aniversar, un pelerinaj la Alba-Iulia, unde probabil vor fi serbările naţionale.

http://www.mytex.ro/stiri/273-cultura/525574-perspectiva-unei-mari-aniversari-centenarul-marii-uniri-la-brasov-ii.html

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ