Cum creezi grupuri, cum te alături celor existente şi cum putem comunica în ele

1
338

Cum te alături unui grup?

Pentru a te alătura unui grup e necesar doar să accesezi pagina grupurilor şi să-l cauţi pe cel la care vrei să te alături. Pe pagină ajungi accesând direct linkul http://romanism.ro/groups, sau dând click pe rubrica „grupuri” din meniul principal.

tutorial-grupuri

Cum creezi un grup?

Crearea unui grup îţi permite să ai propria ta comunitate şi s-o administrezi după bunul tău plac. Pentru aceasta trebuie să fii autentificat.

Accesând pagina „grupuri”, în rând cu „Lista cu grupuri” şi „căutare grupuri”, aveţi un butonaş cu denumirea „creaţi un grup”, apăsaţi pe el şi vă va direcţiona pe pagina creării unui grup. Aici vi se va cere:

tutorial-create-group

    • Detalii – numele şi descrierea grupului.
    • Setări – va trebui să alegeţi dacă doriţi ca grupul dvs. să aibă un forum, confidenţialitatea sa şi ce membri au voie să administreze acest grup.
    • Avatar – veţi alege poza de avatar a grupului (este recomandată pentru a fi grupul mult mai bine văzut).
    • Invitaţii – spre final, poţi invita prietenii pe care doreşti, să se alăture grupului tău.

Notă: Ţineţi cont că grupurile sunt de 3 tipuri: public – vizibil de toţi şi poate să se alăture oricine doreşte; privat – vizibil de toţi dar se pot alătura membrii doar cu permisiunea administratorului şi moderatorului; ascuns – ascuns de toţi utilizatorii externi acestuia şi membrii pot să se alăture doar la invitaţia administratorului şi moderatorului. La fel setările grupurilor proprii pot fi modificate din profilul administratorului.

Cum putem comunica în grupuri?

Forumurile sunt pentru a comunica în grupuri.

Pentru a vedea toate forumurile accesibile nu trebuie decât să intraţi pe pagina http://romanism.ro/forums, sau dând click pe linkul „forumuri” din meniul principal.

tutorial-forumuri

Aici aveţi posibilitatea ce a accesa forumurile existente şi desigur, de a creea o temă nouă de discuţii.

Notă: Ţineţi cont că forumurile sunt doar pentru grupuri, în concluzie, pentru a crea o nouă temă de discuţie e obligatoriu să alegeţi grupul unde doriţi s-o publicaţi.

Sper că această informaţie v-a fost utilă. Pentru orice neclarităţi nu ezitaţi să scrie-ţi aici un comentariu, sau sa-mi transmite-ţi un mesaj în privat pe profilul „admin”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ