Cum devii membru şi profilul utilizatorului de pe românism.ro

0
950

Cum devii membru?

E simplu, doar intri pe pagina de înregistrare dând click pe „Înscrie-te” de pe pagina principală: http://romanism.ro, sau accesând direct acest link: http://romanism.ro/inregistrare şi completezi toate câmpurile necesare(cele care au în dreptul lor *).
(membrii logaţi vor fi redirectionaţi pe pagina principală a site-ului) .

Profilul utilizatorului:

Profilul utilizatorului este structura de bază cu care poţi fi identificat pe acest site. Ca să fii uşor de găsit, este nevoie să-ţi pui o poză şi să ai un nume care este cunoscut pentru prietenii tăi.

Pentru a accesa profilul, trebuie doar să dai click pe numele tău de utilizator.

Mai jos de poza de avatar vei vedea un meniu, acesta este meniul utilizatorului. Cu ajutorul lui vei putea face modificari în profilul tău, sau daca vei intra pe profilul altor persoane, vei putea cunoaşte mai multe despre acestea. Să vedem ce putem face cu acesta.

tutorial_profil

   • Activitate – poţi să-ţi actualizezi „statusul” de utilizator, să vezi ce activitate ai pe site, să vezi activitatea prietenilor tăi sau să vezi activitatea  grupurilor din care faci parte.
   • Profil – poţi să-ţi schimbi numele şi prenumele, localitatea şi desigur să-ţi pui o poză de profil (avatar cum o mai numesc alţii).
   • Site-uri – această rubrică îţi permite să vezi blogurile pe care le administrezi, sau pe care poţi scrie articole. (pentru aţi face un blog, vezi pagina: http://romanism.ro/statistici/create )
   • Notifications – rubrica în care vei fi atenţionat despre tot ce te vizează pe acest site, de exemplu: cereri de prietenie, răspunsuri la întrebări pe forum sau cereri de a intra într-un grup.
   • Messages – rubrica unde vei putea comunica cu ceilalţi utilizatori ai site-ului personal.
   • Friends – aici vei putea vedea toţi prietenii care-i ai pe acest site.
   • Groups – grupurile din care faci parte.
   • Forumuri – subiectele de forum care le-ai creat şi subiectele la care ai răspuns.
   • Album – aici poţi să-ţi faci propriul tău album cu poze, care vor putea fi vizualizate de toţi, utilizatori, prieteni sau doar de tine, depinde ce opţiune vei alege la încârcarea lor.
   • Setări – pagina unde poţi să-ţi modifici parola, adresa de e-mail şi să alegi ce fel de e-mailuri ai vrea să primeşti de la noi.

                Notă: Pentru a face site-ul cât mai interactiv, unele setări de profil pot fi făcute în: panoul de control – Profil, dar acestea în mare parte vor fi văzute doar de tine şi de administratotul site-ului.

Sper că această informaţie v-a fost utilă. Pentru orice neclarităţi nu ezitaţi să scrie-ţi aici un comentariu, sau sa-mi transmite-ţi un mesaj în privat pe profilul „admin”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ