Training Activism Stradal

0
203

afis

 Registration is closed for this event
Paltforma Unionistă Acțiunea 2012 organizează un curs de inițiere pentru tinerii doritori să afle cum mesajul BASARABIA e ROMÂNIA a ajuns să fie atât de cunoscut românilor, datorită scrisurilor de pe autostrăzi, poduri și clădiri.

 

         Deși în lupta pentru Unire a celor două state românești, Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a organizat acțiuni pe toate segmentele - politic, social, economic, etc. - marea majoritate a românilor au aflat că BASARABIA e ROMÂNIA, văzând acest mesaj scris pe drumurile României.

          Organizăm trainingul de activism stradal pentru toți cei interesați să afle contextul în care a apărut acest fenomen, felul cum s-a dezvoltat, ce costuri și riscuri implică. Participanții cu adevarat pasionați și talentați vor avea ocazia să experimenteze practic ceea ce se va vorbi la curs.

          Vă așteptăm la Cursul de inițiere în Activismul stradal, unde veți conștientiza impactul vizual pe care îl au stickerele și scrisurile cu  "Basarabia e România". E șansa voastră să fiți parte din echipa noastră!

          Cei mai buni dintre voi vor primi stickere, spray-uri și stenciluri pentru a împânzi Țara cu mesaje unioniste!

 

februarie 20th, 2015 7:00 PM   through   8:30 PM
strada Carol I, nr. 55
Bar KAFKA
Bucuresti, B
România

Show large map
Telefon: 0757807886
Email:

DISTRIBUIȚI