De ce ţi-e frică, nu scapi!

0
194
ce sexi e!

De ce ţi-e frică, nu scapi: Socialiştii au depus flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare pe piesa „Noi suntem români”

De la mic la mare, autorităţile Republicii Moldova au depus sâmbătă coroane de flori la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt din centrul Chişinăului, în contextul marcării a 512 ani de la trecerea în nefiinţă a domnitorului. Igor Dodon şi echipa sa de socialişti au avut parte de o supriză în momentul depunerii coroanelor. 

 

ce sexi e!
ce sexi e!

 

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, un antiromân convins, a fost azi la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului, împreună cu câteva zeci de membri de partid cu steaguri roșii, să depună flori cu ocazia împlinirii a 512 ani de la moartea domnitorului.

Acolo a fost întâlnit de Ansamblul „Ștefan Vodă” care interpreta cântece patriotice, iar în momentul în care au ajuns soialiștii cântau imnul României „Deșteaptă-te, române!” și „Noi suntem români!”.

„Suntem la monumentul lui Ștefan cel Mare. Haideți să nu cântăm cântece de veselie. El s-ar întoarce în mormânt”, a declarat Dodon când unul dintre membrii ansamblului i-a spus că el tot este român.

„Nu sunt de veselie, sunt patriotice. Și Igor Dodon tot este român. Să trăiască România Mare! Trezește-te, frate”, i-au spus artiștii.

„Eu vă spun că nu mai aveți mult să cântați. Încă câteva luni”, a replicat Dodon, menționând că „organizațiile unioniste vor fi lichidate în R. Moldova”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ