Deputatul Cristian Roman, la lansarea campaniei “Aducem Basarabia acasa”: Este cel mai important proiect politic romaneasc

0
73

Prezent astazi la conferinta de lansare, la Botosani, a campaniei “Aducem Basarabia acasa”, presedintele filialei judetene a Partidului Forta Civica, deputatul Cristian Roman, a declarat ca acest proiect de lege este cel mai important proiect politic romanesc de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si in NATO. De asemenea, el a mai afirmat ca toate partidele politice ar trebui sa adere la aceasta initiativa. Roman a fost primul care a semnat pentru sustinerea proiectului de lege.

“Principalul motiv pentru care sunt aici si am accesat la acest proiect este pentru ca cred foarte tare ca este cel mai important proiect politic romanesc dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana si in NATO. Cred ca este momentul ca toate fortele politice sa dovedeasca ca ‘Unirea face Puterea’. Cred ca ar trebui lasate deoparte toate orgoliile si sa ne unim fortele pentru ca acest proiect sa fie dus la indeplinire. Foarte important, exista un context european foarte favorabil. Au fost cativa oficiali, de cel mai inalt rang, in vizita, in Republica Moldova, si acesta este un semnal important. As aduce aminte doar vizita cancelarului german Angela Merkel. Va garantez ca, impreuna cu colegii mei, vom sustine si in Parlament proiectul de lege”, a spus Cristian Roman.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ