Deşi microbuzul în care se aflau s-a răsturnat de două ori, Zdubii au rămas teferi

0
62

zdob si zdub
Membrii trupei Zdob si Zbud au fost raniti la 7 iunie intr-un accident de circulatie produs între Chişinău şi Vadul lui Vodă, în drum spre Kiev, unde urmau să susţină un concert. După ce au primit ingrijiri la Spitalul de Urgenţă, membrii formaţiei Zbod şi Zdub au plecat acasă, cu excepţia sunetistului, a declarat pentru NewsIn producătorul trupei Igor Dânga. Regizorul de sunet al trupei, Ion Moraru, are o fractură a claviculei şi se află internat la secţia traumatologie a Spitalului de Urgenţă.

Potrivit Hotnews, baietii aveau programat un concert la Kiev si se indreptau catre capitala Ucrainei. La iesirea din Republica Moldova, microbuzul in care se aflau artistii a fost, insa, lovit de un alt microbuz care nu a acordat prioritate. In urma impactului, microbuzul in care se aflau membrii formatiei Zdob si Zdub s-a rasturnat de doua ori.

Impresarul trupei, Corneliu Ladin, a declarat, la Realitatea TV, ca, desi toti au fost raniti, baietii au avut noroc, pentru ca microbuzul a fost distrus aproape in totalitate.

http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=6150

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ