Despre măsurile de siguranţă pe care ar trebui să le luăm

11
146

Dragi colegi,

mă adresez tuturor celor care sunt implicaţi în diseminarea mesajului „AICI E ROMÂNIA” în teritoriul românesc din stânga Prutului.

Nicolae Pascaru şi „luptătorii” săi ne-au aruncat mănuşa. Ei sunt în legătură cu persoanele din spatele site-ului „Moldovenii.md”, care, după cum ştim cu toţii, au anumite conexiuni pe teritoriul din dreapta Prutului. Împreună, aceste grupuri de „sportivi” şi „culturologi” se bucură de finanţare, suport logistic şi, foarte important, suport moral, din partea grupărilor PCRM, PSD, Ravnopravie, Liga Tineretului Rus, şi alte asemenea grupări. Legăturile acestora sunt puternice în oraşe ca Odesa, Kiev, Moscova, Sankt-Peterburg. Este vorba, în primă instanţă, de colectivele de „politologi”, „sociologi”, „istorici”, şi „jurnalişti” aparţinători de binecunoscutele instituţii NIT, www.ava.md, Şcoala Superioară de Antropologie (Mark Tkaciuk), Moldova Suverană (renegatul Mihai Conţiu), Omega (www.omg.md), www.moldnews.md. Prin conexiunile media şi de „know-how” specific în domeniul psihologiei maselor, rădăcinile otrăvite ale acestei clici neruşinate duc spre laboratoare specializate pe spălarea creierului şi manipulare în masă şi spre asemenea exponenţi ai mass-media ruse ca REGNUM (www.regnum.ru).

Duşmanii noştri sunt mulţi şi uniţi între ei. Site-ul www.patriotism.md ilustrează activitatea acestora îndreptată împotriva integrităţii teritoriale a României, prin colaborarea aşa-zisei „Mişcări Naţional-Democratice” (Viorel Furtună) (şi a tovarăşilor acestora „luptători” de la VOIEVOD – Nicolae Pascaru) cu organizaţii hortiste şi revizioniste din Ungaria şi din judeţele Harghita şi Covasna. Astfel, ei încearcă să aplice tactica „învăluirii” şi să ne creeze un al doilea front de luptă în Ardeal, ca să deturneze eforturile unioniste pe direcţia teritoriilor româneşti din Est. Întreaga dimensiune a conexiunilor internaţionale anti-româneşti a duşmanilor noştri îmi este necunoscută, însă este cert, reieşind din retorica lor, că ei vor căuta să se alieze cu oricine doreşte să afecteze România şi interesele ei legitime.

De aceea este necesar să începem să ne luăm măsuri de protecţie pentru a ne putea desfăşura activitatea în continuare.

Vin cu următoarele recomandări, la care m-am gândit în ultimele săptămâni, perioadă în care am distribuit foi volante „Acţiunea 2012” în nordul Moldovei şi în Chişinău:

– ieşiţi la acţiunile din campania „Aici e România” în grupuri de minim 3 persoane şi fiţi, toţi, cu ochii în patru.

– perioadă optimă pentru lipirea abţibildelor – dimineaţa între 06.00-10.00, seara între 20.00-22.00.

– nu vă lansaţi în discuţii sterile şi vădit provocatoare, îndepliniţi-vă misiunea, transmiteţi mesajul, şi faceţi cale întoarsă. timpul vostru e prea preţios ca să-l dedicaţi „luminării” celor care nu vor fi luminaţi niciodată, pentru că au alt scop – cel de a vă discredita pe voi.

– nu vă declinaţi identitatea completă şi în niciun caz nu vă legitimaţi în faţa persoanelor în civil, înainte ca să-i determinaţi pe ei să se legitimeze în faţa voastră, în cazul în care reprezintă vreo instituţie de stat. În cazul în care respectiva persoană (persoane) refuză să facă acest lucru şi vă somează să mergeţi într-un alt loc decât cel în care vă aflaţi, rămâneţi fermi pe poziţiile voastre. Legea vă dă dreptul să vă opuneţi reţinerilor arbitrare. Fotografiaţi-i pe agresori şi transmiteţi rapid telefonul sau aparatul foto unuia din grupul vostru, pe care să-l desemnaţi responsabil pentru diseminarea respectivelor poze, astfel încât să cunoaştem cu toţii mutrele slugilor duşmanilor noştri şi să facem o statistică a lor.

– nu faceţi exces de zel, nu e nici în beneficiul vostru, nici în beneficiul mişcării în ansamblu. Îmbinaţi utilul cu plăcutul şi refaceţi-vă periodic forţele, pentru că suntem încă relativ puţini şi avem nevoie de fiecare om, în deplinătatea facultăţilor sale fizice, mintale şi, mai ales, într-o stare de spirit pozitivă.

– în cazul în care vreunul dintre camarazii voştri este agresat fizic, ameninţat, sau reţinut în mod ilegal, anunţaţi cât mai repede şi pe orice cale disponibilă, atât instituţiile juridice cât şi presa.

– folosiţi la maxim aşa-numita „social-media”: Facebook, Twitter, Hi5, WordPress, Blogspot, Youtube. Recomand cu insistenţă renunţarea la utilizarea site-ului Odnoklassniki în acţiunile noastre, deoarece este monitorizat de serviciile secrete ruse. Trebuie să ne creăm o reţea eficientă şi cât mai combativă de bloguri, grupuri pe Facebook, Twitter. Rămâne la latitudinea voastră declinarea identităţii voastre reale, în mediu online, sau nu. Eu personal am ales să-mi introduc numele real peste tot.

Doamne ajută!

11 COMENTARII

  1. Mulțumesc de articol…..ne vor ajuta foarte mult sfaturile dumneavoastră…….și eu tot am hotărît să nu-mi ascund numele….sub pseudonime…..îl afișez deschis…..și sper că dorința noastră…….se v-a îndeplini cît mai curînd

  2. Domnul Dan ,am citit cu atentie mesajul d-tre si vreau sa va comunic ca acum nu este momentul potrivit pentru a desfasura activitatile noastre ,pentru ca echipa noastra din Stefan Voda au fost invitati la procuratura si sintem invinuiti de amplasarea materialelor pe usa primariei .Ei spun ca aceste materiale cu mesajul AICI e Romania este o actiune care submineaza statalitatea tarii noastre Republica Moldova .Daca se poate sa scimbati mesajul in AICI e limba romana sau alt mesaj pentru ca prietenii si cunoscutii nostri nu ne inteleg corect si nu vor sa ea parte la actiune .Muntumesc pentru intelegere.

  3. ahahaha …..ce poponarilor >??? vati cacat ???/gainari prosti….umblati noaptea sa nu va vada…ca o sa mincati tizdeala!!!!!!!! ce pula mea cautati in Moldova?? voi trebuie tizditi zi si noapte gainari poponari ,minoritati sexuale….ba valahilor albanezi ce fut oile pe deal….cine va dori unire cu tiganii boriti de valahi zoimanosi??noi sa ne unim cu niste tirfe?? cu niste muieri si lichele rapanoase??

  4. La Criuleni au chemat la procuratura pe membru Noii Dreapta Cravet Vitalii si a fost audiat ca peste noapte sa nu mai fie inscriptie cu tenta antistatala.Nu inteleg de ce se tranfera bani oamenilor care nici in cot nu le este spiritul national a romanilor dar adevaratii romani nu sint ajutati sa bineficieze de donatiile Actiunii 2012 .Va rog atrageti atentie si suburbiilor pentru ca banii se fura de 20 de ani .Vedeti ca ciuma aceasta comunista ne tine ca in clestele mortii .Daca Basarabia renunta Romania nu are sens ,este la iveala moldovenismul si astea la sigur schimba capitala din Bucuresi si Chisinau la Iasi .

  5. ha,ha,ha… şi aceşti sînt legionarii romani, păi îi rupem ca pe nişte cîrpe! la noi romînii se ascund în tufai şi nici meau nu spun!

  6. In anii 40-i au fost legionari,iar acum sunt numai niste pozeri de 2 bani care poarte aceasta denumire.Apropo,multumesc pentru articol,demult nu M-AM RIS CITIND ASEMENEA TIMPENII!

LĂSAȚI UN MESAJ