Diplome şi premii băneşti pentru cei mai buni sportivi din municipiul Chişinău

0
62

premiiCei mai buni 43 de sportivi din municipiul Chişinău au fost premiaţi pentru performanţele obţinute pe parcursul anului 2007-2008. Evenimentul a avut loc în cadrul lunarului olimpic, desfăşurat de către Comitetul Naţional Olimpic şi Direcţia generală educaţie tineret şi sport (DGETS), transmite Info-Prim Neo.

„În luna iunie ne întâlnim cu sportivii noştri ca să le aducem mulţumiri pentru rezultatele frumoase şi pentru actul de creaţie în sport”, a declarat Valentina Cujbă, director general-adjunct al DGETS.

Au fost oferite diplome si pentru directorii şi profesorii şcolilor sportive. Acestea au decernate pentru merite în pregătirea „viitorilor olimpici”.De asemenea, au fost decernate diplome şi veteranilor în domeniul sportului care au contribuit pe parcursul anilor la creşterea unor generaţii puternice de sportivi.

Diplomele şi premii băneşti în valoare de 200-300 lei au fost înmânate de către Valentina Cujbă şi preşedintele Comitetului Naţional Olimpic, Nicolae Juravschi.

„Trebuie să sprijinim noua generaţie de sportivi şi să îi încurajăm pentru a obţine cât mai multe rezultate frumoase. Din lotul olimpic aproximativ 80 de procente de sportivi sunt din Chişinău”, a menţionat Nicolae Juravschi. Potrivit sursei citate, sportivii moldoveni sunt pregătiţi pentru a face faţă la jocurile olimpice.

Lunarul olimpic şi Ziua sportivului se marchează în municipiul Chişinău din anul 1996. Anul acesta, la ceremonia de decernare a premiilor au participat înanul curent aproximativ 125 de persoane.

http://www.info-prim.md/?x=24&y=15654

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ