Direcţionează 2 la sută din impozitul pe venit către campania BASARABIA PĂMÂNT ROMÂNESC

0
108

basarabia pamant romanesc

Ce este sistemul 2%?
Este o modalitate simplă prin care contribuabilii persoane fizice din România pot direcţiona 2% din impozitul pe venit către o organizaţie non-guvernamentală.

Poţi alege să susţii acţiunile din cadrul campaniei de informare “Basarabia pământ românesc” cu 2% din impozitul pe venit sau să dai aceşti bani în continuare politicienilor.

Cum se face?
1. Completezi formularul 230 cu datele tale de identificare, data şi semnătura.

2. Depui forumularul completat la registratura Administraţiei Financiare de care aparţii (în funcţie de domiciliul din buletin) sau îl trimiţi printr-o scrisoare recomandată către Administraţia Financiară, până pe 15 mai 2008.

Atât.

Cu câţi bani ajut?

Ajuţi cu 2% din cei 16% pe care ţi-i ia statul anual din venitul tău. Un salariu mediu aduce cam 40 RON la bugetul campaniei.
Ce se va întâmpla cu banii?

În funcţie de data în care banii vor intra in contul Asociaţiei 21 Decembrie (asociaţia parteneră pentru acest program) şi de suma totală strânsă, banii vor fi folosiţi pentru organizarea de concerte , promovare stradală şi distribuirea de materiale de informare a elevilor din mai multe licee, de pe o parte şi cealaltă a Prutului. La sfârşitul anului fiscal / în momentul în care banii direcţionaţi de voi vor intra în contul nostru vom face publice suma totală strânsă şi pe ce au fost cheltuiţi banii.
ATENŢIE! Puteţi ajuta această campanie chiar dacă nu sunteţi salariat. Îndrumaţi prietenii, familia sau cunoştinţele să direcţioneze 2% din impozit pentru cauza românilor din Basarabia, sau, de ce nu, donaţi o sumă pentru bunul mers al acestei campanii.

Pentru mai multe informaţii / pentru a ne informa că aţi depus formularul scrieţi-ne la basarabia@romanism.net

NICIUN COMENTARIU

  1. romania si asa e o tara de cacat , de ce sa mai luam si teritoriul ala care nu e nici macar atat de dezvoltat precum romania ? Nu suntem deja destul de jos ? trebuie sa mai fim trasi mai jos ? Campanie inutila si stupida in opinia mea

  2. pentru adrian: asta tu esti un cacat intr-o tara frumoasa si admirabila. Cu asa pareri dute mai bine si te da cu capul
    de doi pereti sau aruncate de la etaj. Daca nu stii istoria corecta, prin care au trecut inaintasii nostri care sau
    straduit ca poporul roman sa fie unul si unit de la Nistru pan la Tisa, mai bine nici nu ti da cu parerea. Dute si-ti cauta cainele.

LĂSAȚI UN MESAJ