RSS Feed

Doi minori din Balti au fost pe cale sa-si dea foc pentru ca autoritatile au dispus evacuarea lor fortata din apartamentul in care locuiesc

0

iunie 24, 2007 by Românism

Balti
Copiii unor militari din Balti au amenintat, vineri, ca isi vor da foc in cazul in care politistii si executorii judiciari vor sparge usa apartamentului pentru a le evacua fortat familia.� In acest mod copiii intentionau sa protesteze impotriva evacuarii din apartamentul oferit familiei lor acum opt ani de Ministerul Apararii. Tragedia a fost evitata datorita faptului ca, in final, a fost dispusa amanarea evacuarii.
� � � � � � Dupa cum transmite DECA-press, Dumitru si Diana Barciuc, in varsta de 17 si, respectiv, 15 ani, s-au baricadat astazi in apartament, intrucat au fost anuntati de autoritati ca vor fi evacuati fortat din locuinta, fara a li se oferi, insa, o alta locuinta. Apartamentul in care locuiesc momentan constituie subiectul mai multor procese de judecate initiate de autoritati si de catre familia Barciuc.
� � � � � � Executorul judiciar, Oleg Romah, a comunicat ca evacuarea membrilor familiei Barciuc a fost contramandata, intrucat in apartament se aflau doar copiii. Romah a spus ca si noul proprietar al apartamentului nu s-a prezentat la fata locului.
� � � � � � Dumitru a spus reporterului agentiei ca, acum un an, a trimis scrisori presedintelui Voronin, dar nu a primit nici un raspuns. Intrucat Dumitru este nascut in Federatia Rusa si detine cetatenia acestei tari, familia sa a expediat o scrisoare si presedintelui rus, Vladimir Putin, precum si Ambasadei ruse la Chisinau.
� � � � � � Tatal copiilor este locotenent-colonel in rezerva si a lucrat mai multi ani in structurile Ministerului Apararii si a Ministerului Afacerilor Interne, iar mama copiilor a detinut pana acum cinci ani functia de jurist la Centrul de instruire si perfectionare a militarilor din Balti.

sursa:http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=965


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+