Doi minori din Balti au fost pe cale sa-si dea foc pentru ca autoritatile au dispus evacuarea lor fortata din apartamentul in care locuiesc

0
44

Balti
Copiii unor militari din Balti au amenintat, vineri, ca isi vor da foc in cazul in care politistii si executorii judiciari vor sparge usa apartamentului pentru a le evacua fortat familia.� In acest mod copiii intentionau sa protesteze impotriva evacuarii din apartamentul oferit familiei lor acum opt ani de Ministerul Apararii. Tragedia a fost evitata datorita faptului ca, in final, a fost dispusa amanarea evacuarii.
� � � � � � Dupa cum transmite DECA-press, Dumitru si Diana Barciuc, in varsta de 17 si, respectiv, 15 ani, s-au baricadat astazi in apartament, intrucat au fost anuntati de autoritati ca vor fi evacuati fortat din locuinta, fara a li se oferi, insa, o alta locuinta. Apartamentul in care locuiesc momentan constituie subiectul mai multor procese de judecate initiate de autoritati si de catre familia Barciuc.
� � � � � � Executorul judiciar, Oleg Romah, a comunicat ca evacuarea membrilor familiei Barciuc a fost contramandata, intrucat in apartament se aflau doar copiii. Romah a spus ca si noul proprietar al apartamentului nu s-a prezentat la fata locului.
� � � � � � Dumitru a spus reporterului agentiei ca, acum un an, a trimis scrisori presedintelui Voronin, dar nu a primit nici un raspuns. Intrucat Dumitru este nascut in Federatia Rusa si detine cetatenia acestei tari, familia sa a expediat o scrisoare si presedintelui rus, Vladimir Putin, precum si Ambasadei ruse la Chisinau.
� � � � � � Tatal copiilor este locotenent-colonel in rezerva si a lucrat mai multi ani in structurile Ministerului Apararii si a Ministerului Afacerilor Interne, iar mama copiilor a detinut pana acum cinci ani functia de jurist la Centrul de instruire si perfectionare a militarilor din Balti.

sursa:http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=965

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ