Doliu național în România și Republica Moldova. Regina Ana a fost înhumată la Curtea de Argeș

0
101

 

  1. Doliu național în România și Republica Moldova. Regina Ana a fost înhumată la Curtea de Argeș

Regina Ana îşi va dormi somnul de veci alături de regii României. Sicriul cu trupul neînsufleţit al Majestăţii Sale a fost înhumat la Curtea de Argeş.

Acolo mii de persoane din toate colţurile ţării şi chiar din străinătate au participat la slujba oficiată de ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

http://www.publika.md/update-doliu-national-in-romania-si-republica-moldova-regina-ana-condusa-pe-ultimul-drum-video_2711711.html

 

  1. Drapelele coborâte în bernă în România şi Republica Moldova. Ultimul drum al Reginei Ana

Sâmbătă, 13 auguust, este zi de doliu național în România și Republica Moldova. Regina Ana a României, care a murit la 1 august, va fi înmormântată la noua Necropolă Regală de la Curtea de Argeş. Joi și vineri, la Palatul Regal, mii de oameni au trecut pe la catafalc, în semn de respect.

http://www.moldova.org/drapelele-coborate-berna-romania-si-republica-moldova-ultimul-drum-al-reginei-ana/

 

  1. Copii din România şi Republica Moldova, în prima tabără de cusut ie

16 copii din România și Republica Moldova vor participa în perioada 16-21 august la prima tabără de cusut cămaşă românească autentică. Evenimentul va avea loc pe Valea Barcăului din Sălaj.

http://infoprut.ro/44945-copii-din-romania-si-republica-moldova-in-prima-tabara-de-cusut-ie.html

 

  1. DREAPTA A DONAT 10 000 LEI PENTRU UNIREA TV. DONEAZĂ ȘI TU PENTRU UNIRE!

La 12 august partidului unionist DREAPTA a donat 10 000 lei pentru postul de televiziune Unirea TV, care urmează să emită pe teritoriul Republicii Moldova și al României.

Ana Guțu, președintele partidului, a pledat întotdeauna pentru înființarea unui post de televiziune, care ar promova ideea unirii. Într-o discuție cu George Simion la în toamna anului 2015, președintele ONG-ului unionist Acțiunea 2012, Ana Guțu i-a sugerat să preia inițiativa creării postului UNIREA TV.

Se pare că această idee prinde contur, iar contribuțiile pentru Unirea TV nu contenesc să vină din toate colțurile lumii. Dreapta le mulțumește pe această cale tuturor celor care s-au implicat în campania de colectare a fondurilor și tuturor membrilor organizațiilor non-guvernamentale unioniste, care gestionează acest proces.

http://dreapta.md/2016/08/12/dreapta-a-donat-10-000-lei-pentru-unirea-tv-doneaza-si-tu-pentru-unire/

 

  1. O carte pentru un frate

Biblioteca Judeţeană Argeş a devenit parte integrantă a unui proiect derulat de Platforma Unionistă “Acţiunea 2012” prin care sunt colectate cărţi româneşti pentru basarabeni.

Campania” O carte pentru un frate” a pornit de la un proiect mai vechi al Platformei Unuioniste”Acţiunea 2012”, proiect prin care până la sfărşitul lunii septembrie, 100 de mii de basarabeni vor fi vizitat România.

Reprezentanţii platformei şi-au propus să le ofere basarabenilor cărţi româneşti şi aşa a fost lansată colecta naţională căreia i s-a alăturat şi Biblioteca Judeţeană Argeş.

Argeşenii care dorsc să participle la colecta naţională, pot dona o carte direct la sediul Bibliotecii Dinicu Golescu din Piteşti şi pot obţine informaţii suplimentare la numărul de telefon 0746 845 964 .

http://muntenia-news.ro/arges/actualitate-arges/o-carte-pentru-un-frate/

 

  1. Vezi aici care este cea mai frumoasă ȚARĂ din lume! (II)

Continuați să nu mă credeți că Moldova este cea mai frumoasă țară din lume? Atunci să continuăm să descoperim informații despre ea. Cine nu crede, poate merge până în luna octombrie să vadă Moldova și să verifice că ceea ce spun eu aici nu sunt minciuni.

Cei care doresc să vadă măcar o dată în viață locațiile respective pot alege să o facă cu transportul propriu sau pot să se înscrie la autocarele special pregătite. Înscrierile se fac la numerele de telefon 079992298, 079992292, 079992242.

http://libertv.md/actualitati/vezi-aici-care-este-cea-mai-frumoas%C4%83-%C8%9Bar%C4%83-din-lume-ii

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ