Dorin Chirtoacă a împlinit 30 de ani

0
53

Sambata, 9 august, Dorin Chirtoacă, primarul Chisinaului, a implinit 30 de ani. El a fost felicitat de colegii de la Partidul Liberal (PL). care i-au cântat „Mulţi ani trăiască” şi l-au ridicat cu scaunul in sus de treizeci de ori. Mihai Ghimpu, presedinte al PL si unchi (de pe mama) i-a dăruit câteva volume din Eminescu şi 500 de euro. Din unele surse el a mai fost felicitat de Nicolae Dabija, presedintele Forului Democrat al Romanilor din Basarabia, Vladimir Filat, presedintele Partidului Liberal Democrat, Veaceslav Untila, prim vicepresedintele Aliantei Moldova Noastra, Mihai Cimpoi, presedintele Uniunii Scriitorilor, poetul Grigore Vieru si alti intelectuali basarabeni.

Dorin Chirtoacă a declarat pentru Info-Prim Neo că de dimineaţă a fost la birou, unde a avut parte de „o petrecere mică, spontană”, fiind felicitat de mai mulţi colegi din Partidul Liberal şi angajaţii de la Primărie. În amiaza zilei, primarul a participat la inaugurarea unui teren de joacă pentru copii pe plaja din parcul „La izvor” din sectorul Buiucani, după care s-a întors la birou. Pentru seara zilei, primarul nu şi-a planificat nici o petrecere.

„30 de ani este o vârstă când trebuie să lucrezi şi mai mult”, spune Dorin Chirtoacă. Primarul îşi doreşte cu acest prilej să-i reuşească tot ce şi-a propus, atât pe plan profesional, politic, cât şi pe plan personal.

Întrebat dacă în cel de-al 30-lea an de viaţă se va căsători, primarul a spus: „Asta nu se ştie niciodată. Aş fi tentat, dar mai sunt cвteva etape de parcurs”.

http://www.voceabasarabiei.com/html/0011.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ