E panica, fratilor!

12
204

12 COMENTARII

 1. E clar că rușii nu vor să piardă regiunea de sub controlul lor.
  Fac și ei ce pot pentru a preveni Unirea. Dar asta nu înseamnă că trebuie să stătem cu mîinile încrucișate, trebuie să trecem în ofensivă.
  Sunt sigur că o să mai apară astfel de propagandă, deci ne trebuie măsuri concrete împotriva acesteia.

 2. total deacord .

  mai putin cu victoria lui hitler ,alt anticrist cum a fost de altfel si stalin.

  ami imaginez ce se intampla daca hitler castiga razboiul.

  poate mai bine decat daca a castigat urss razboiul,dar ……

  sa omori oamenii pe criterii rasiale iar este o crima impotriva umanitatii.

  nu ca nu ami displace rasa tiganeasca ,dar sa nu fim rasisti.

  fiecare om este egal si are dreptul la viata .

  nu-l pedepsim decat daca incalca legile statului in care se afla .

  si de altfel costel,daca germania nazista castiga razboiul, iar nu era bine ca transilvania era luata de celelalte lepre ,maghiarii.

  deci cum o iei tot nu-i bine pentru romania .

  era clar ca romania mare nu avea cum sa se faca cu victoria nazismului ci dimpotriva ,dar de altfel este clar ca romania mare nu avea cum sa se faca nici cu victoria u.r.s.s.

  de ce ?

  nici interesele nazistilor si nici cele ale u,.r.s.s. nu includeau un stat puternic intre nipru si tisa asa ca ……………………

  cu privire la moarte rusiei si ucraina sa ne dea teritoriile inapoi,dai inaninte costele !

  ucraina este un stat artificial ,construit de rusi pentru a se proteja si pentru a asi consolida stapanirea .

  ucraina trebuie sa dea turcilor ,romanilor si polonezilor inapoi teritoriile ,iar mai apoi sa se vada ce este ucraina cu adevarat .

  statul kievian.

  restul ,alte teritorii

 3. Imi place sa cred – si sigur asta se-ntampla – ca alta era soarta poporului roman, locuitor al teritoriilor de la Tisa pana spre Bug si din Pocutia lui Stefan cel Mare pana in sudul Dunarii – daca nu eram atat de binevoitori cu toti „musafirii”… Acum, cat inca mai suntem romani, sa ne cerem drepturile si teritoriile inapoi! Sa ne ridicam in picioare, sa nu mai mergem aplecati! Sa lasam in trecut proverbul „capul plecat, sabia nu taie”… Intr-adevar, rusii au intrat in panica, dar, sigur, nici ucrainenilor (cine-s astia?) nu le e bine ce vad si ce aud… Traiasca Romania Mare!

 4. daca ar fi dupa mine acum as cere ucrainei inapoi teritoriile ca sef de stat ,dar cu ce /
  cu cine ?

  armata nu mai avem ca nu mai e obligatorie ,si daca ar fi vre-un razboi ar muri tinerii nostri ca prostii,carne de tun ca nu stiu sa traga cu o arma ,utilaje nu mai avem ca a avut grija regimul asa-zis democratic de la noi sa ruineze si sectorul armatei……..

  asa ca pana sa cerem teritorii si sa ne afirmam stapanirea peste sudul si nordul basarabiei,peste pocutia si transcarpatia ,peste transnistria si valea timocului,ne trebuie la putere oameni care sa vrea intr-adevar sa reformeze tara ,nu sa distruga tara ,ceea ce se si intampla .

  chiar acum vad la tv cum se inchide o alta mare fabrica ,dorna .

  cu asa guvern se duce tara de rapa .

  sa vorbim si sa studiem ,sa ne intelegem cum trebuie sa procedam sa ne luam teritoriile inapoi dar sa schimbam in primul rand conducerea tarii cu una formata din adevaratii patrioti ai neamului romanesc ,istorici,mari poeti,mari scriitori,artisti ,judecatori si cadre didactice precum profesori universitari ,sa luam in culatia numita frontul eliberarii romanilor de pretutindeni pe toti cei ce vor sa faureasca romania in teritoriile ei stramosesti .

  oricum ar fi ,romania in mafie nu mai are de trait mult .

  ori se schimba ceva ori romania se distruge ,asa ca ,aviz oamenilor cu factor de decizie in romania si republica .

  cualizati-va ,formati-va un partid ,o cualitie,o actiune si spargeti mafia romaneasca care ne duce la dezastru.

  armata trebuie numaidecat obligatorie ,si multe dintre imprumuturile pe care le-a contractat romania sa fie investite in modernizarea armatei romane .

  multe sunt de facut si trebuie sa ne apucam cu totii de treaba si nu putem fara ca la putere sa vina cine trebuie .
  daca tot o sa ne amagim ca suntem romani bravi si luptatori si ne vom apara teritoriileramase ,fara sa aspiram prin toate mijloacele inclusiv cele pe cale de razboi la teritoriile noastre strabune ,romania se va distruge incet cu incet pana cand va ramene un statulet micut sau mai rau,iar rusii si maghiarii or sa joace pe pamanturile noastre cu populatia romaneasca rusificata sau maghiarizata .

  daca nu vom ataca si ne vom multumi sa aparam ce ne-a mai ramas ,romania va fi rasa de pe fata pamantului ,aviz celor de la putere si celor ce cred ca unirea se va face cu diplomatie .

  cu diplomatie se vor face unirea republicii cu romania in cel mai bun caz ,dar nici acolo sigur ca rusia asteapta la cotitura in transnistria .

  nu va mai amagiti

 5. Eterna Românie:
  Aici eu o să fiu de acord cu harapalb – să dorești moartea altcuiva este împotriva oricăror norme morale, oricît de criminal n-ar fi. Prin asta dădem dovadă că nu suntem tare diferiți de ei, că ne asemănăm unii cu alții. Iar asta îmi doresc cel mai puțin….

 6. Ironia Sorti Fratilor, Rusia si Ukraina sunt state facute din nimic, artificial, jumatate de Rusia si Astazi are cam 21 de State mari, unde sunt impuse rusificarii, Echimoșii și Iurkutii , mongolii, tatarii au pierdut lupta. Trebuie de batuta dusmanul drept in inima. Apropo la reportaj aici la noi in Romania de Est, să știți că nu stau lucrurile cam așa de rău, ce-i care au dat reportaje contra Unirii, sunt din partidul comuniștilor și nu e de mirare, puteți vedea aceste jalnice politici la canalul de televiziune http://www.nit.md care are fregvență pe intreg teritoriul Moldovei și vorbesc Rusă-antiromânească in fiecare zi. Rușii scap teritoriul de sub picioare.

 7. Am un mesaj, ce-i din Romania de Est cu cetațenie Română, ajutați prietenii pe care îi cunoașteți îndemnații să și facă cetățenia Română cât mai repede. Ce-i din Romania Mare, ajutați pe ce-i de peste Prut să recapete mai repede dreptul lor de sînge, prin diverse modalități, consultații, dațile o mînă de ajutor cum puteți, doar așa ne vom ajuta unul pe altul și doar așa vom face un lucru real, spre binele poporului nostru.

 8. Hmmmm…LA MULTI ANI FERICITI SI TIE, durgal meu Danutzu scump si multa sanatate si familiei tale !!! Dar in legatura cu petrecerea….hmmm…sa vedem:1. As fi tare fericit daca lucrurile ar merge cat de cat in tara asta, iar motiv de petrecere…hmmm…nu prea am…2. In ziua “libera’ de la stat nu am stiut cum sa-mi mai rezolv de prin treburile casei (am spart lemne pe care cu chiu cu vai am reusit sa le procur, etc)…iar de distrat pana in zori nu prea imi mai arde…imi arde destul spatele si mijlocul…3. Am incins gratarul, ca eu mereu te-am ascultat, scumpelu Danutzu…dar de pus pe el nu am pus nimic…poate ciorbica de cartofi pe care o tin la rece in hol, ca frigiderul nu-mi mai permit sa-l tin iarna in priza…heheheeeeee Iar berea nu curge pentru ca e inchis robinetul, cred…heheheee4. Casetofon nu am, ca sa urle, dar am un radio “Gloria” de pe timpurile trecute…dar nu-l dau prea tare ca se dezmembreaza, sarmanul si nu vreau sa deranjez vecinii din curtile alaturate cortului in care stau…asa ca nici peretii nu bubuie, pentru ca nu prea exista…5. Cum spuneam…te ascult mereu, durgal meu si voi petrece romaneste, ca romanii din Groenlanda, in iglu …Hahahaaaa….6. Cu mainile inghetate, sorb ciorbica rece de cartofiori, am inchis radioul ca oricum prindea numai paraziti…si fredonez cu dintii clantanind in gura; Desteapta-te romane…de…nici nu mai conteaza… La multi ani, Romania, oriunde ai mai putea fi….

LĂSAȚI UN MESAJ