E TIMPUL PRIMULUI PAS

24
175

Vă salut cu admirație pe toți, și cer o mică atenție în realizarea primului pas, pentru reunificarea țării noastre, vreau ca fiecare român să posteze aici sub ideea primului pas într-u realizarea Unirii, și să menționeze care au fost acțiunile sale întreprinse direct și efectiv. Idee care poate fi considerată de el ca un pas înainte sau unu dintre primele intenții ce necesită a fi întreprinse.

Sper ca mesajul meu să fie înțeles, avînd în vedere că mult vorbim, și nimic mai nu facem.

24 COMENTARII

 1. de ce socot eu ca dave are o urma de ironie in cele spuse ?

  acceseaza actiunea 2012 .ro si vezi ce spun si propun oamenii.

  ca ei spun dar actiunea 2012 se rezuma in a face unirea fara politicieni si cu comemorari .

  cam atat .

  cand am intrebat ce face asociatia studentilor basaraeni la galati mi-au raspuns sec .
  impartim pliante .

  si altceva ?

  pai atat !

  felicitari !
  in ritmul asta vom face unirea in 2000 de ani .

  ha ha ha ha ha ha ha ha !

 2. Ca răspuns la mesajul lui dave, nu știu a luat-o în în derâdere sau cum o fi, dar îi răspun în felul următor, nu sau făcut comentarii la articolul meu dat find faptul că chiar nu se face nimic efectiv în realizarea unirii, nu am dat articolul dat pentru a mă da tare sau să spună lumea vai ce articol, am obosit să citesc articole frumoase, și fără viitor. Aici se poate de cunoscut dacă cu adevărat lumea muncește în acest sens, nu vorbe aiurea și degeaba. Spune tu atunci ce ai făcut pentru a realiza acest mare ideal și vei fi în joc.

 3. Personal vreau să zic, că ceea ce eu consider că fac pentru Romania Mare e că toți prietenii mei, rudele mele din Romania de Est îi ajut și îi îndemn să și facă cetățenia Română, pentru a grăbi acest proces, toți ce-i de aici trebuie să fie oficial cetățeni Români.

 4. romanule de est ,multe sunt si putine se fac .

  multe se pot face dar putin se face.

  la ora actuala nu avem nici macar acum o actiune adevarata de unificare .

  singura actiune care s-a vrut a fi de reunificare s-a lansat cu fast ,atata fast ca nu stie nici naiba de noi.

  in urmatoarele ore ,voi prezenta aici unele dintre actiuni care trebuiesc numaidecat intreprinse daca avem pretentia ca facem ceva pentru unire .

  unele gandite de mine .altele gandite si de altii.

  pe aceasta cale tin sa indemn lumea de se uita pe site sa posteze o idee,o actiune ,ceva ,pentru a participa la reintregirea neamului.

  cu privire la actiuni,sa se faca ceva organizat si sunt gata sa particip.

  daca ceva organizat in viziunea noastra inseamna doar sa comemoram biserici si sa lipim abtipilduri fara nici un mesaj ,cu basarabia e romania si mai jos actiunea 2012 .ro ,e clar .

 5. in primul rand ,actiunea 2012 ,inregistrata oficial .

  sa fie un tot unitar ,nu fiecare organizatie sa faca ce vrea ea in ritmul in care vrea ea .

  sa se constituie la nivel central un consiliu al actiunii 2012 ,din care ar trebui sa faca parte cate un reprezentant al componentelor asociatiilor ,iar deciziile sa se ia in acest consiliu.

  la randul lor asociatiile componente sa supuna la vot in interior actiunile care se vor a fi intreprinse de platforma civica .

  de remarcat

  in consiliul platformei ,alegeti doar oameni cu scoala care sa aibe in sange diplomatia ,dar care sa asi poata impune ca si reprezentant al ong,sau asociatiilor componente ,punctul de vedere .

 6. va trebui un contabil ,care sa tina contul la intrarile de capital si iesiri,precum si tot ceea ce implica aceasta meserie

  cu privire la salariu,un contabil patriot nu are nevoie de asa ceva ,daca ma intelege-ti .

  am terminat treaba mea ,ia sa ma ocup si de treaba actiunii 2012 din care fac parte !

  pe masura ce actiunea se extinde ,vom face cunostinta cu oameni si profesii.

  fiecare poate participa la actiuni si nu numai.

  .

  de comstruit un plan de reunificare numit foaia nationala .

  in functie de votul si propunerile consiliului platformei 2012 vom adauga sau vom scoate actiuni desfasurate in cadrul platformei.

  de mentionat ,fiecare dintre membrii si nu numai a actiunii va veni cu idei de actiune ,orice idee va fi pusa in disuctie in cadul asociatiei la care este ,daca nu va fi pusa in discutie direct in consiliu.

  nu conteaza despre ce e vorba ,poate fi o tampenie sau o idee magnifica ,toti suntem egali ,daca avem pe ganduri o prostie ,s-o spunem.

  daca se dovedeste a fi o idee proasta ,ni se va explica de ce este proasta si de ce nu ar trebui inclusa in ‘foaia nationala ‘,dar daca se dovedeste a fi buna ,vom supune la vot .

  in functie de votul de 50 +1 al fiecarei asociatii, reprezentantul acesteia se va prezenta la urmatoarea sedinta a consiliului cu dosarul in mana ,spre a fi votat sau nu in consiliul general,al platformei .

  daca nu m-am facut inteles ,iata .

  la platforma sunt asociatii care au aderat .

  in asociatie sunt membri .
  orice idee a vrreunui membru va fi supusa la vot in cadrul asociatiei dupa formula mai sus mentionata ,iar mai apoi daca trece ,reprezentantul acesteia va merge cu dosarul in consiul platformei unde se va supune inca o data la vot ,daca actiunea va trece si de acesta ,astfel platforma civica va fi obligata sa o intreprinda in toata componenta sa ,fiind inclusa in ‘foaia nationala ‘

  cam asa as vedea trasata conducerea .

  alte probleme ,referitor la raspunsuri si intrebari pe net ,sau la acte ce trebuiesc facute pentru platforma actiunea 2012 ,se vor gasi oameni care sa faca si acest lucru.

 7. atragerea de fonduri .

  fondurile se pot atrage pe mai multe cai.

  1 .participarea tuturor membrilor actiunii fie ca persoane juridice {ong ,asociatii ,srl-uri,etc] fie ca persoane fizice cu cate un ban dupa cat doreste si dupa cat crede de cuviinta ,dar fara a lua in radere platforma {de genul da ,particip cu 1000 de lei vechi sau 500 de lei vechi romanesti,]

  nu trebuie impusa o data si nici un om care sa stranga banii,ci trebuie sa fie indemnat fiecare sa participe cu ce are ,in ziua in care are , iar banii sa-i puna in cutie .

  cutia de capital pentru reunificarea nationala .

  aceasta cutie trebuie sa fie prezenta in oricare dintre asociatii iar pentru persoane fizice ,sigur ,in plic .

  aceasta contributie nu trebuie sa fie impusa si nici conditionata de ceva .

  doar trebuieste ca membrii sa fie constienti ca fara un capital ,platforma actiunea 2012 nu poate exista decat cu numele ,poate .

 8. nu trebuie o suma de referinta .

  eu am in ziua asta ,rest de la magazin,1 leu nou romanesc ,ia sa ma duc sa-l pun la cutie ,ca fiecare leu conteaza ,maine am 50 de bani noi,ma duc sa-i pun la cutie ,poimaine am 3 lei,ma duc sa-i pun acolo.

  raspiomaine am 5 lei,ma gandesc ,tre sa ma duc sa platesc lumina ,nu-i mai pun.

  si nimeni nu se supara .

  sa facem asta de de cateva ori sau de cate ori vrem noi si vom realiza ca la luna ,fiecare dintre noi cu mai mult sau mai putin participa nu numai cu actiuni si cu sudoare ,nu numai cu vorbe si cu mesaje pe net dar participa si din punct de vedere material.

 9. odata la o luna ,fiecare caseta va fi stransa la vedere cu celelalte iar cei care vor raspunde de banii platformei ,pe langa angajamentul moral ,acela de a jura pe biblie ca niciodata in viata lui nu va sustrage din capitalul platformei ci mai ales ,gasita o metoda prin care membrii sa stie ca participarea lor de fiecare luna va ajunge anume in contul actiunii .

  sunt acceptate orice fel de monede ,bancnote in circulatie in anul 2011 .

  asta spre a sparge barierele dintre republica moldova si romania pe tema capitalului financiar ,sau bariera dintre leu si alte valute din tarile vestice si nu numai.

  euro,dolari,ruble ,lei,orice sa fie acceptat ca atare pentru schimb valutar si ingresare in cont [ingresare cu s de la sorin si nu de la sui]

  2 .

  oamenii cu stare care nu sunt membri ,care din patriotism pot aduce cecuri la sediul platformei 2012 din fiecare oras al celor 2 state .

  mentionez ca fiecare oras trebuieste numaidecat sa aibe un sediu ,chiar si in apartament de bloc ,nu conteaza ,sa fie figurat ca sediu inregistrat al platformei civice actiunea 2012 unde bineinteles un membru legitim sa faca incasari cu chitante sau bonuri,precum ca banii au intrat anume in contul platformei.

  3 .
  alte asociatii sau ong ,uri care doresc benevol sa sustina actiunea ,pot participa cu sume de bani sau in direct in cont de banca ,fara exemple ca stie toata lumea .

  4
  firme care accepta termenii si conditiile platformei civice referitor la publicitate si nu numai

  5 partide politice si persoane fizice care reprezinta politicul,acceptand de asemenea termenii si conditiile platformei.

  [nu trebuie sa fim folositi ca si publicitate in scopuri de grup,partidul sau srl-ul fiind considerat grup ,dar va trebui sa facem anumite concesii in schimb ,vom negocia si vom vedea ,iar cel care va da mai mult va fi partidul sau societatea pentru ca el sau ea trebuie sa ne ajute ,fara conditionari si daca da cu cat mai putine .

  de ce ?

  noi tot ceea ce facem nu facem spre beneficiul personal si astfel facem pentru beneficiul celor 24 milioane de romani ,existenti intre nistru si tisa sau poate mai multi de atat

 10. am prezentat mai sus cateva din gandurile ,ideile pe care le am vis -a vis de buna functionare a platformei pe plan juridic .

  in minutele urmatoare voi prezenta idei de actiuni ,supa cum am spus ,unele imprumutate ,altele personale iar cei ce le-au avut mai dinainte rog a nu se supara ci a se bucura pentru ca repun in functie ideile lor ,DOAR DOAR S-O TREZI CINEVA DE LA PLATFORMA SA PUNA IN DISCUTIE ASTFEL DE ACTIUNI ,FIINDCA NU VREAU SA CRED CA BAT APA IN PIUA DEGEABA PE ACEST SITE ,CARE SE VREA SA FIE UNUL UNIONIST IAR ACTIUNILE DACA SUNT BUNE ,SA FIE LUATE IN CONSIDERATIE SI INTREPRINSE LA MOMENTUL OPORTUN .

  1

  inlocuite abtipildurile basarabia e romania {aici e romania este un mesaj mult mai puternic catre romanii din basarabia fiindca le da curajul de a iesi la suprafata si a spune clar in cor ,eu sunt roman si trebuie sa fac parte cu teritoriu si mentalitate ,cu limba si obiceiuridin marea masa a romanitatii .

  aici e romania ,aici e tara mea !}

  foi de in format A 3 care sa spunem .

  basarabia ,pamant romanesc ,mai jos sa aplicam o scurta istorie a teritoriului dintre prut si nistru ,o istorie adevarata unde lumea sa se opreasca la fiecare colt de strada sa vada si sa citeasca adevarata istorie a neamului .

  de la thraci si romani pana in zilele noastre un scurt istoric pe format A 3

  originea comuna a teritoriiilor romanesti printre care si basarabia ,valuri de popoare sub dominatia in care au intrat in primul mileniu,mai apoi in al2 lea mileniu ,cand sa format statul medieval moldova , ce avea in componenta ,limba vorbita ,la 1812 ,ruperea basarabiei,sau a jumatatii de la rasarit a moldovei,cine i-a dat numele de basarabia teritoriului dintre prut si nistru si cu ce scop,cine a dat numele de bucovina partii de nord a moldovei istorice si cu ce scop, ruperea de la 1940 ,deportarile care s-au facut si foamea organizata de rusi,ca daruri de la slavi pentru romani,falsificarea istoriei,in cateva date ,nu mult .

  scurt si cuprinzator .

  jos ,o invitatie tuturor celor care doresc sa participe la actiune la adresa sediului din orasul in care se afla sau in preajma orasului in care se afla .

  dragi patrioti,nu socotit o cantitate neglijabila suburbiile oraselor ,desteptati pa toata lumea ,nu numai orasele .

 11. 2 iata cum spune romanul de est ,a2 aactiune .

  profitam de acordurile bilaterale pe care le-a facut romania si republica pentru a gasi oameni care sa se ocupe special prin aceasta platforma ,de actele pentru oferirea cetateniei romanilor si altor nationalitati din republica moldova ,cu mesajul clar ,sa cunoasca limba romana .

  cu alte cuvinte ,vrei cetatenie ?

  o poti face singur sau mai usor ,mergi la platforma actiunea 2012 unde se vor ocupa reprezentanti ai acesteia de actele pentru cetatenie romana .

  astfel putem atrage si foarte multi membri si putem participa la reunificarea republicii cu romania .

 12. 3

  un foarte mare si important mijloc pentru a ne face auziti este cel din mass-media .

  ne vom stradui si vom trimite reprezentanti in fiecare oras al celor 2 tari sa mearga la radio,tv sau ziare ,sa faca cunoscuta platforma si sa ceara rezervarea unei emisiuni sau unui timp din emisiune in care oameni culti sa prezinte platforma si actiunile ei,pe aceasta cale sa indemne lumea sa vina si sa participe ca voluntar in tot ceea ce se intreprinde .

  sugerez ca intr-un ziar citit din fiacare oras sa fie prezenta macar o juma de pagina zilnic cu problemele si incercarii actiunii de reunificare .

  oricum ar fi,platforma trebuie sa fie cunoscuta de catre toti oamenii,asa cum acestia cunosc ultimele preturi de la bila sau kaufland ,asa cum acestia cunosc ultimele stiri despre partidul poporului cu dan diaconescu si ce a mai facut doamna monica gabor ,asa tre sa stie de o actiune cu scop nobil de a face lumea sa cunoasca adevarul si sa fie preocupata de soarta teritoriului dintre prut si nistru.fiindca aceasta actiune 2012 ce-si propune ?

  sa destepte lumea in legatura cu necesitatea stringenta de a unifica tara in teritoriile ei de dinainte sau chiar mai mult .

 13. mai tarziu in cativa ani ,daca lumea va sti de acesasta actiune ,poate intreprindre ,daca dispune de un capital bun chiar ea un ziar de desteptare nationala .

  in acest ziar se va spune ceea ce se intampla in fiecare saptamana privitor la unificare precum si la actiunile de deznationalizare a romanilor nu numai din basarabia dar si din alte teritorii romanesti de la traian si decebal ,care nu au intrat in coponenta romaneiei decat epntru scurt timp.

  intelegeti voi unde bat si nu trebuiesc detalii.

  reintregira neamul ,numele ziarului ar fi perfect ,dar singur este o idee ,poate fi numit altul,sau ziarul lumina ,sau ziarul chiar asa foaia nationala ,sau planul national,orice ,se gasesc nenumarate nume care sa izbeasca in ochi,in inima si in rationament fiecare dintre romanul care ia acest ziar si al citeste .

  privitor la televiziune ,daca vom gasi cat mai multe telviziuni care in mod sistematic sau radio-uri care la fel in mod sistematic vor invita membrii delegati ai platformei sa spuna oamenilor ceea ce s-a mia intamplat in interior ,alte actiuni intreprinse ,obstacole si la sfarsit ,bineinteles chemarea la particpare .

 14. 4

  iata vine si accentul pe lastarii natiunii,sau bobocii natiunii.

  copiii neamului nostru trebuie sa stie de aceasta actiune si despre istoria adevarat ,

  pentru asta un pliant mai detaliat decat abtipildul de cateva pagini de genul kaufland sau billa va fi arhisuficient ca bobocii neamului nostru din fiecare scoala sa intre in posesie si sa citeasca istoria adevarata si actiunile de viitor pe care trebuiesc si au datoria sa le faca pentru natiunea din care se trag ,in care s-au nascut ,vor creste si poate cine stie ,se vor stinge ,pentru ca fiecare dintre noi este dator cu o moarte dar in viata pe care am avut-o trebuie sa ne aratam noi insine faptul ca nu nue-am abatut de la valorile morale din biblie si nu numai, ne-am iubit tara si neamul si ne-am facut datoria de romani ,natie pe care nu ne-am ales-o dar pe care trebuie sa o aparam cu sfintenie ,luand-o de la inaintasii nostri si dand-o urmasilor nostri.

  concret ,in fiecare localitate de obicei pe judetele de care aprtin,vom mandata reprezentanti care sa mearga din scoala in scoala ,sa le faca cunoscut copiilor de istoria noastra si de necesitatea de a participa la reunificare ,in limita timpului nostru ,a disponibilitatii noastre si de locul in care ne aflam.

  astfel vom educa copii sa ne duca mai departe visul ca pana la urma mai pe sleau sau nu tot un vis si o aspiratie este ,aceea de a vedea romania in granitele ei firesti ,intregita si nu reintregita fiindca nu a fost niciodata .

  sa facem romania asa cum este ia ,ca tara a tututror romanilor .

  5

  organizarea in aer liber a proiectiilor ,gen filme documentare si deasemenea invatamintele ce se desprind din acest film precum si a unui calup de interviuri cu celebri scriitori istorici romani deoparte si de alta a prutului intr-u realizarea aspiratiei noastre nationale .

  aceste proiectii nu trebuie sa se faca in cadru privat ca atunci n-am facut nimic ,trebuie sa se faca in cadru public ,undeva in oras ,amenajat intr-o parcare la vedere nu intr-un cartier uitat de lume ci la vederea oamenilor ,cu autorizatie de la primarie si astfel ,seara ,sa se opreasca si bunicul cu nepotul,si prientenul cu preietena si mama cu tata si strabunica cu stranepotii si tot asa ,multa lume sa vina sau daca nu de la inceput sa treaca pe acolo si sa opreasca ,ca la asa ceva ,la o mare de lume in oras nu poti sa nu te opresti si astfel patriotii neamului incep a rasari ca melcii dupa ploaie , ca iarba dupa ploaie ,poftim,si atunci toata lumea are sa stie istoria neamului nostru, atunci toata lumea va striga ca vrea unire ,pana atunci ,vom vorbi pe internet si ne vom duce cateva zeci de insi pentru a comemora biserica de la hagi-curda ca altceva nu putem face sau nu vrem sa facem.

  capital ioc ,idei ioc ,sa fim organizati ,ioc ,unul trage hais si altul cea .

  eu am luat legatura ca persoana fizica ,am plecat si am lipit abtipillduri cu basarabia e romania ,desi mi-am exprimat inca de la inceput nemultumirea fata de continutul abtipildului , prea scurt si fara niciun mesaj rational.

  am citit pe site-ul actiunii,acum blocul meu stie adevarul ,

  care adevar baiete ?

  care adevar?

  ca basarabia e romania ?

  si tu crezi sau voi credeti ca lumea nu stia asta ?

  spune omule de ce basarabia e romania ,invita omule oamenii la sediul platformei civice ,nu-i trimite pe net ca la ora actuala nici 50 la suta din populatia romaniei nu are net nu mai vorbesc de situatia republicii moldova .

  putina minte va rog pe toti!

 15. am fost pe strazile din orasul meu ,me intalinesc printre mai multi oameni cu 2 batrani, pe banca

  iaca intre ei pun un abtipil cu basarabia e romania si spun si eu pompos ,suntem o armata de oameni care fac o actiunea de reunificare a republicii moldova cu romania .

  stiti ce mi-a spus ?

  a strmbat din nas in semn a mirare si a cugetat ,esti liber sa faci ce vrei , si si-au reinceput discutia .

  deci iata ce impact nimictor are acest mesaj pentru oameni.

  daca nu le explici tot aia e .

  merg si eu acuma la pun pe toate gardurile abtipild ,podolia e romania ,sau vinitsia e romania ,ba cine e asta ?

  un nebun ,leasa-l inpace sa puna ce vrea ca noi de viata noastra ne vedem.

  iata stimati patrioti xcum gandesc oamenii,de ce ?

  fiindca nu facem lucrurile cu cap,fiindca nu avem viziune si nici bani ,cel putin asa am inteles de la un reprezentant mai vechi care sa razi si nu alta ,sa-mi spuna ca n-are bani nici de pliante .

  hei…

  stimati patrioti care conduceti actiunea ,cum face-ti voi unififcarea daca nici nu aveti bani de facut pliante ma rog ?

  raspunde-ti va rog caci credeti ca vi stiti totul ,sunteti mafalda si altii cu idei nu gluma ca mine si atat de multi de pe site-ul asta asi exprima idei bune nu gluma ,dar voi tot pe a voastra o tineti.

  SINCER CU ASA ACTIUNEA ,O MAI SPUN ODATA SI INCA O DATA UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA SE VA FACE DAR PESTE 2000 DE ANI .

 16. 6.

  acelasi lucru in aer liber ,in fiecare oras sa se organizeze cu acordul primariei spectacole bazate pe integralitatea si unitatea teritoriilor romanesti.

  simplu si la obiect ,ati ei autorizatie de la primariile unde se poate si ati ei statia ,un soclu,cateva chestii ,inviti membrii din carul actiunii cu instrumente ,inviti scriitori si critici de arta din localitatea in care vrei sa faci spactacolul,canti canece patriotice ,reciti poezii intr-u unitatea neamului, inviti la cuvant crema orasului sa spuna de ce e bine ca republica moldova si nu numai sa se unifice cu romania .

  spui oamenilor ,le respui istoria adevarata ,inviti daca vrei si preoti ceva ,si asa merge treaba .

 17. 7

  o carte pentru romanitate .

  actiunea aceasta a fost intrepirnsa in transnistria la liceele de acolo.

  ok.buna idee dar hai s-o modificam o leaca .

  iata eu vin cu propunerea ca sa se organizeze in contul platformei civice actiunea 2012 colectare de carti de la toti oamenii binevoitori care vor ,intentioneaza sa doneze o carte pentru TOATE TERITORIILE LOCUITE DE ROMANI ,RESPECTIV .

  TINUTUL DEBRETIN,VALEA TIMOCULUI ,TRANSCARPATIA CU NORDUL MARAMURESULUI,BASARABIA SI TRANSNISTRIA ,POCUTIA SI TINUTUL HERTA .

  DE MENTIONAT CA REPREZNTANTI AI ACTIUNII ,VOR MERGE PE CONTUL ACTIUNII IN ACESTE TERITORII SI VOR IMPARTI LA FIECARE GOSPODARIE DIN FIECARE SAT ,COMUNA ,ORAS ,DACA SE POATE ,OA CARTE IN LIMBA STRAMOSEASCA LIMBA INAINTASILOR LOR .LIMBA ROMANA .

  de preferat sa fie ori un alfabet pentru dei care nu stiu decat romana stricat ,ori o carte de istorie romaneasca ,adevarata ,pentru cei ce stiu a citi in romana ,

  sa se puna accent pe aceste carti.

  1 alfabetul latin in limba romana
  2
  istoria adevarata a romanilor .

  de asemenea sunt bine-venite toate tipurile de carti,cu conditia sa fie in limba romana .

  carte de poezii de povesti,de autori internationali in romana ,toate sumedeniile de carti sunt binevenite .

  campania DONATI O CARTE PENTRU ROMANITATE .

 18. deasemena de vorbit acolo unde se poate cu preotii sa spuna oamenilor cate-va lucruri,

  1 indemnati oamenii sa-si boteze copii cu nume romanesti.

  2 de pastrat la inceputul si sfarsitul slujbei o lectie despre romania si romani

  3

  de indemnat oamenii sa-si invete copiii in limba materna caci aceasta limba este mostenita si nu are voie sa fie pierduta pentru ca poate candva ,romania va fi si in teritoriul lor ,poate candva vor fi si ei cetateni romani .

 19. IATA CATE-VA DIN ACTIUNILE PE CARE LE-AM VAZUT EU FIABILE PENTRU A LE IMPLEMENTA PLATFORMA ACTIUNEA 2012 .

  DACA VOM AVEA CAP,ACESTE IDEI NU VOR FI ARUNCATE LA GUNOI,DACA NU VOM AVEA CAP,………………………………………………..

  IN FELUL IN CARE FACE ACTIUNILE ACEASTA PLATFORMA NU ARE NICI PREZENT SI NICI VIITOR .

  A SOSIT VREMEA SA NE CUALIZAM PENTRU IDEEA DE UNITATE A NEAMULUI ROMANESC IN GRANITELE SALE FIRESTI.

  DACA FECM O ASTFEL DE ACTIUNE ,SA O FACEM CU MINTEA ,CU PIXUL,CU ACTIUNI CONCRETE SI CU MULTA VOCLENIE FATA DE AUTORITATILE INAMICE NEAMULUI NOSTRU

  SPER CA COMENTARIILE MELE SA NU FIE DATE LA GUNOI SI STIU PREA BINE CA OAMENI CARE VOR SA FACA CEVA SUNT ,OAMENI CARE AU SI ALTE SUTE DACA NU CHIAR MII DE IEDI BUNE SUNT SI POATE CHIAR AICI,IN ACEST MOMENT ,INREGISTRATI PE ACEST SITE .

  ALATURI DE ROMANUL DE EST INDEMN SI EU SA VA PREZENTATI IDEILE ,FIE ELE BUNE CONSIDERATE DE VOI SAU PROASTE .

  IMPORTANT ESTE SA LE PREZENTATI CACI DOAR ASA VOM FI MAI PUTERNICI ,MAI IVENTIVI.

  SUNT PATRIOTI ROMANI CA SAPIO SI ALTII SI ALTII CARE DE-ABIA ASTEPATA SA DEA O MANA DE AJUTOR ,ALATURI DE MINE DESIGUR ALATURI DE MULTE ALTE SUTE TINERI CARE VOR SA PARTICIPE ,SA MEARGA SA INTREPRINDA ACTIUNI CONCRETE DE REUNIFICARE DAR IN ACEST MOMENT CU CINE ?

  CU ACTIUNEA 2012 CARE INVITA LA IMENSA ACTIUNEA DE A PARTICIPA LA SFINTIREA PRIMEI BISERICI ROMANESTI DIN SUDUL BASARABIEI?

  E MARE LUCRU FRATILOR .

  CRED CA DEJA CU ASTFEL DE ACTIUNI AM SI IMFAPTUIT UNIREA ………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  PARASESC SITE-UL MAHNIT POATE CA SI ALTII CA VREM SA PARTICIPAM LA UNIRE PRIN ACTIUNI DAR NU AVEM INCA CU CINE .

  ACTIUNEA 2012 ,SCHIMBATI-VA LA 180 DE GRADE PAREREA DESPRE LUME ,

  CU LUMEA FACE-TI UNIREA NU DOAR CU VOI.

  CU CAP FACTI UNIREA NU DOAR CU PORNIRE

  CU BANI FACTI UNIREA NU DOAR CU OCHI FRUMOSI.

  AUZI TU,SA NU AI NICI BANI DE ABTIPILDURI………………………………….

  TREZIREA PANA NU E PREA TARZIU.

  AVEM ACUM UN POLITIC CARE NE LASA SA NE INTREPRINDEM ACTIUNILE ,DACA NU ACUM ATUNCI CAND ?

 20. ai mare dreptate romanu gica. ideile care le-ai prezentat mi se par cel putin(!) de luat in calcul, sa fie discutate. eu nu sunt capabil sa conduc sau sa ma implic in organizarea platformei, si nici macar alte idei nu am pe moment, abia am vazut acum acest articol si mesajele tale si e 1 noaptea acum cand scriu asta. eu insa ca si altii, sper, astept sa pot demonstra ca sunt patriot. doar sa se faca ceva, sa fiu informat si particip. daca e doar de impartit abtipilde, zic pas, si sunt cheltuiti bani degeaba. apropo ti-am raspuns unde am mai postat un mesaj inainte sa citesc aici.

 21. multumesc pentru parere si acest raspuns al tau ma convinge de faptul implinit ,sunt multi oameni care vor sa participe activ dar care nu pot participa deoarece actiunile sunt de cacao,romaneste .

  sunt multi oameni cu idei,care ar putea chiar acum, in acest moment sa vina cu alte sute de idei dar care nu sunt luati in seama sau nu stiu de actiune .

  nu-i lasati sa treaca pe langa voi ,nu-i luati in radere si nu va bateti joc de acestia crezand ca voi stiti totul si toate .

  oameni buni ,faceti comentarii,veniti cu idei,puneti-le chiar daca vi se par bune sau mai putin bune .

  idei sa existe si bunavointa ,

  dupa cum observam,oameni ca vic se gasesc pentru a participa in cadru organizat .

  de asa oameni are nevoie patria !

 22. Primul pas n-o sa-l dea nimeni nici o data,unirea este departe,cei din Republica Moldova urasc Romania si Romanii in general,nu vb de grupuri asa cum este acesta de 10 persoane care vor unire,cu asta nu rezolvam nimic,pana cand nu vad 100 de mii de persoane in centrul Chisinaului strigand unirea,mai avem mult pana atuncea,deoarece in Ro de Est procesul de Rusificare a fost unul agresiv…..

LĂSAȚI UN MESAJ