Eleva model Romania si sora mai mica Basarabia, abuzata de un sot violent si betiv

0
737

 

  1. Jurnal TV va avea o nouă grilă de emisie; Conducerea trustului: „În 7 ani am făcut tot ce ne stă în puteri pentru a promova adevărul, dar lupta cu acest sistem oligarhic este inegală”

De la lansare, Jurnal TV a adus lumină şi adevăr în casele oamenilor, reflectând în mod obiectiv şi echidistant realitatea. Pe parcursul celor aproape şapte ani am reuşit să facem multe lucruri frumoase, lansând diverse proiecte şi campanii de ordin social şi caritabil, am sensibilizat opinia publică asupra diverselor probleme existente în societatea noastră, ne-am implicat în soluţionarea acestora, am susţinut talente noi sau nume notorii. Toate aceste lucruri au fost posibile datorită efortului depus de o echipă de jurnalişti, tehnicieni şi oameni de creaţie talentaţi.Jurnal TV a fost primul post naţional privat cu 100% producţie proprie şi circa 45% producţie autohtonă şi primul post care a încheiat contracte directe cu cele mai mari studiouri şi case de producţie de la Hollywood, în vederea achiziţionării producţiei cinematografice.

Din păcate, pe parcursul întregii sale activităţi, postul nostru a fost ţinta mai multor atacuri atât din partea structurilor mediatice deţinute de către oligarhul Vladimir Plahotniuc, cât şi din partea instituţiilor statului controlate de acesta.

http://www.jc.md/declaratie-jurnal-tv-va-avea-o-noua-grila-de-emisie-conducerea-trustului-in-7-ani-am-facut-tot-ce-ne-sta-in-puteri-pentru-a-promova-adevarul-dar-lupta-cu-acest-sistem-oligarhic-este-ine/

 

  1. Dezinformare marca JurnalTV! Administratorii Skytower au reziliat contractul în strictă conformitate cu legea pentru neachitarea datoriilor adunate de mai mulți ani

Compania ce deține și administrează Centrul de Business ˝Skytower˝ în care se află sediul postului TV al oligartului Victor Țopa, JurnalTV, se arată indignată de speculațiile privind implicarea anumitor interese în rezilizierea contractului cu postul TV. Potrivit acestora, procedura a fost executată în strictă conformitate cu legea, iar temei pentru aceasta a servit faptul că JurnalTV nu și-a onorat obligațiile contractuale privind achitarea datoriilor pentru plata chiriei.

„Decizia de a rezilia Contractul de Locatiune a venit în strictă conformitate cu prevederile contractuale si legale, după mai multe negocieri si tentative amiabile de recuperare a datoriilor pentru plata chiriei.

http://www.timpul.md/articol/dezinformare-marca-jurnaltv-administratorii-skytower-au-reziliat-contractul-in-stricta-conformitate-cu-legea-pentru-neachitarea-datoriilor-adunate-de-mai-muli-ani-103051.html

 

  1. Expoziția „Cu gândul la Paul…” ajunge la Chișinău

„Cândva, demult, domnul Paul Gherasim îmi spunea că și-ar dori o expoziție de artă românească la Muzeul Național de Artă din Chișinău. Această dorință i s-a împlinit.” (Emil Ene, Galeria Romană)

Expoziția va fi deschisă până la data de 26 februarie 2017.

http://independent.md/expozitia-cu-gandul-la-paul-ajunge-la-chisinau/#.WHfW47kfWM8

 

  1. Ninsori abundente şi în Republica Moldova. Puncte vamale închise temporar

A nins fără încetare mai bine de 12 ore şi zeci de drumuri au fost troienite. Cele mai multe puncte vamele cu Ucraina au fost închise timp de câteva ore.

Pe unele drumuri locale se circulă cu dificultate, iar pe două porţiuni de drum din sudul Republicii Moldova a fost restricţionată circulaţia. Astfel, cele mai multe echipaje de deszăpezire a drumurilor se află acum în sudul ţării.

Cu toate acestea, echipele de salvatori nu au avut nicio intervenţie, pentru că deocamdată nu au existat situaţii de risc. Totodată, nouă şcoli şi 25 de grădiniţe din sudul şi centrul Republicii Moldova şi-au sistat astăzi activitatea.

Câteva posturi vamale de la hotarul estic al Republicii Moldova au fost închise, iar o cursă aeriană de pe ruta Chişinău-Bucureşti, care trebuia să decoleze în această dimineaţă, a fost anulată.

http://stiriactuale.ro/basarabia/17482-ninsori-abundente-si-in-republica-moldova-puncte-vamale-inchise-temporar.html

 

  1. Eleva model Romania si sora mai mica Basarabia, abuzata de un sot violent si betiv

In clasa a XI-a, urmand cursurile Colegiului International „Jean Monnet” de la Bruxelles, eleva Romania a inceput sa studieze o noua disciplina intitulata pompos „Limba si Cultura Europeana- notiuni aprofundate”, dupa ce a reusit sa promoveze cursul anterior de „Introducere in universul Limbii si Culturii Europene”.

http://www.ziare.com/europa/moldova/curs-teoretic-si-mic-indrumar-de-laborator-pentru-disciplina-limba-si-cultura-europeana-1449702

 

  1. Petrișor Peiu: România are o soră mai mică, frumușică, dar fără noroc în viață și în dragoste

Este atentă la ore, își ia notițe cu rigurozitate (caietele ei de curs sunt împrumutate uneori de către repetenții cu ceafa groasă de la Sofia, care întârzie la ore pentru că își prepară castraveciori murați tot timpul anului școlar), scrie frumos și caligrafic, își face temele pe caiete liniate cu rigla, desenele le face întotdeauna cu creioane colorate și pe hârtie milimetrică, mănâncă doar waffe de la bufetul școlii, nu carne crudă de sub șeaua calului ca alții, se îmbracă cu uniforma impecabil călcată la dungă și (efectul primilor 7 ani de acasă din secolul XXI) este foarte politicoasă și cu Frau și cu Monsieur.

http://infoprut.ro/46269-petrisor-peiu-romania-o-sora-mai-mica-frumusica-dar-fara-noroc-viata-si-dragoste.html

 

  1. Separatiștii de la Tiraspol vor avea reprezentanță la Moscova

În prezent este formată componența reprezentanței, după care aceasta ar urma să fie înregistrată oficial, a precizat Vadim Krasnoselski, citat de agenția oficială de la Tiraspol, „Novosti PMR”, scrie radiochisinau.md.

În competența acesteia ar urma să intre relațiile cu Duma de Stat și alte instituții de la Moscova, dezvoltarea relațiilor economice și asistența juridică pentru transnistrenii aflați în Rusia. Reprezentanța va fi condusă de Aleksandr Karaman (foto).

http://www.jc.md/separatistii-de-la-tiraspol-vor-avea-reprezentanta-la-moscova/

 

  1. Traian Băsescu ACUZĂ DUR PROPAGANDA RUSEASCĂ: „Cel mai RIDICOL dintre ei este GEOPOLITRUKUL care sugerează insistent că singura soluţie este Mama Rusia”

Fostul preşedinte Traian Băsescu condamnă analiştii îngrijoraţi că Statele Unite vor abandona România sub influenţa Rusiei, numindu-i pe aceştia „o specie agresivă de propagandist, GEOPOLITRUKUL rusofon”.

„Am văzut în ultima perioadă tot soiul de analişti chipurile îngrijoraţi de evoluţiile lumii ca urmare a alegerii lui Donald Trump. Desigur, cel mai ridicol dintre ei este GEOPOLITRUKUL care nu mai pridideşte a-şi revărsa fluviul de incompetenţă şi neînţelegere a lumii actuale peste ţară şi în a sugera insistent că singura soluţie este Mama Rusia”, a scris Băsescu pe Facebook.

http://www.evz.ro/traian-basescu-geopolitrukul-rusofon.html

 

  1. Ziua Națională a Culturii, sărbătorită la Cernăuți

Potrivit portalului Euromedia, evenimentul care va avea loc în sala „Bucureşti” a Centrului Cultural Român „Eudoxiu Hurmuzachi” din Cernăuţi va fi susținut începând cu ora 16:30 de interpreţi bucovineni – Carolina Jitaru, Elena Nandriş, Maria Dovghei, Gheorghe Posteucă, Dumitru Caulea, Gheorghe Puiu, Mirabela Plevan, acompaniaţi de Nelea Crăciun,la pian, precum şi Alexandru Tărâţeanu , acompaniat de Paul Bîlha, de la Institutul de Arte „George Enescu”(la chitară) din Iaşi.

În 2010 a fost adoptată legea care prevede ca data nașterii poetului național Mihai Eminescu, ziua de 15 ianuarie, să fie marcată ca Ziua Culturii Naționale. Sărbătoarea este marcată la București, Iași, Chișinău, Cernăuți, iar anul acesta și la Tiraspol.

http://infoprut.ro/46273-ziua-nationala-culturii-sarbatorita-la-cernauti.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ