EU TV: proteste de amploare la Chisinau, pe 24 decembrie

0
154

NICIUN COMENTARIU

 1. Scarbe de militieni mai veneau dracului si cu tancuri sa traga in demonstranti cum au facut in 89 la Timisoara. Trebuie revolutie dar una adevarata nu ca sarada ce a fost in Romania…

 2. Da intradevar e nevoie de revolutie la noi da pina cind desteptarea lumii trebuie sa aiba loc
  treptat si pe urme cind sciteia va fi totul se va schimba.
  Sper sa fie cit mai repede si sa fie si Basarabia o parte din Romania Mare macar prin
  integrarea UE!!!

  Bravo Spirit Romanesc bravo toti baietii din Chisinau si UNIRE UNIRE UNIRE FRATILOR!!!

 3. La 28 decembrie, cand Voronin va inaugura „bradul tarii”, va fi o ocazie excelenta de a-i spune porcului bolsevic tot ce gandin despre el! Toti in PMAN!

 4. BRAVO FRATILOR! BRAVO! IMI DAU LACRIMILE CA NU POT FI CU VOI! DAR ZAU CA DIN MOMENTUL CE PUN PICIORUL IN TARA VIN CU VOI SI VA SUSTIN! VA IUBESC PE TOTI! NU VA LASATI! NOI SUNTEM ROMANI! BASARABIA PAMANT ROMANESC!

 5. ROMANISM . NET –> sa nu cumva sa opriti acest site! Il vom mentine si dupa Marea Unire ce va fi infaptuita!
  Va veni si ziua noastra, si in Biblie se spune nu, „cei asupriti vor fi cei dintai”

  Dar sa votam cu cine trebuieste, mai oameni buni, haideti, sa plece ODATA partidul asta comunist, imputit si apatrid!
  Sunt cu voi si va sustin de aici din Ramnicu Valcea.

  Raspanditi cuvantul, jos comunismul, jos cameleonii astia ce ne-au supt de sute de ani!!!
  Sper si doresc Unirea tarii!!

  Va iubesc~
  ~Seby, Ramnicu Valcea,
  ROMANIA, Tara Mama

 6. Sunt cu sufletul aproape de voi! Sunt elev basarabean, invatz in Alba Iulia. Sunt cu inima aproape de voi. Jos regimul comunist care conduce Basarabia! VREM UNIREA

 7. …in tarile straine poti cumpara drapelurile lor cu aprox. 1,5-2 euro.De ce in moldova un drapel costa aprox. 15-20 euro? De unde putem sa-l procuram mai ieftin?

 8. BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!BRAVO! UNIRE!

 9. ma invaluie lacrimile cand ma gandesc prin ce suferire mai trece si poporul romanesc din Basarabia.. cum ne distrg comunistii asta, si ne dezbina de România Mamă. Animale ce sunt!!

  Vreau acasa.. Vreau Unire..
  Sunt Român si Basta!!

 10. trebuie sa ne adunam,numai uniti putem fi puternici ca,neam dar,cuvintele nu sunt deajuns ,trebuie trecut la fapte.Sa ne impunem punctul de vedere,sa nu mai toleram ce ne impun altii.am fost indroctrinati cu o mentalitate de supusenie,trebuie sa schimbam aceasta mentalitate,treceti la fapte baieti…..Capul sus nu cedati si luptati,dar luptati cu mintea inainte de toate. popoarele lumii puternice sunt popoarele care siau impus punctul de vedere si nu au cedat,luptati….

LĂSAȚI UN MESAJ