Expoziţie foto “Salvaţi Roşia Montană” 15-25 septembrie la Biblioteca ASTRA, Corpul B

3
125

COMUNICAT DE PRESĂ


Salvaţi Roşia Montană  – expoziţie de fotografie

Sibiu  15-25 septembrie 2010

Biblioteca Judeţeană Astra, corpul B


Vă invităm la vernisajul expoziţiei de fotografie „Salvaţi Roşia Montană” ce va avea loc în cadrul Bibliotecii Judeţene ASTRA din Sibiu, corpul B, în data de 15 septembrie 2010, cu începere de la ora 17.00 , să faceţi cunoştinţa cu fotografii ce reflectă viaţa locuitorilor din Roşia Montană si unicitatea locurilor ce îi inconjoară.

Evenimentul va include proiecţia unui documentar cu privire la Roşia Montană, dezbateri pe marginea investiţiilor propuse în zonă şi poziţia localnicilor cu privire la o posibila exploatare minieră a zonei.

Expoziţia este deschisă publicului în perioada 15-25 septembrie 2010, de luni până vineri, între orele 08.00-20.00, in corpul B al Bibliotecii Judetene Astra din Sbiu si oferă vizitatorilor prilejul unei întâlniri cu frumuseţea naturală a locurilor ce inconjoară localitatea Rosia Montană.

VĂ AŞTEPTĂM !

Contact: Sergiu Rizea                                                                

Telefon: 0742.151.589

3 COMENTARII

  1. mi se pare o aberatie toata treaba cu salvarea rosiei montane, ar trebui sa ne concentram pe oameni care mor de foame, pe femei batute, pe economia romaniei, nu pe porcarii ecologice – care nici macar nu reprezinta un pericol, dar de e la moda sa vorbim de rosia montana

  2. Nimeni nu te opreste sa faci lucrurile ce l-eai mentionat. Esti liber sa pornesti propria campanie de ajutorare a celor ce i-ai enumerat. Eu te sustin pentru tot ce-ti propui.

    Referitor la expozitie, lucrul asta este palpabil si realizat, ceea ce spui tu, nu.

LĂSAȚI UN MESAJ