Fostul rege Mihai I: Basarabia este pamant romanesc

2
52

image

„Basarabia este pamant romanesc si basarabenii sunt romani. Ar trebui, pe cat se poate, ca acestia sa nu-si uite limba, originea si sa-si pastreze credinta lor in biserica”, a declarat ieri Regele Mihai I, citat de Rompres. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei intalniri avuta de reprezentantii Casei Regale, la Palatul Elisabeta, cu un grup de circa 30 de studenti si profesori ai Facultatii de Istorie si Etnopedagogie din cadrul Universitatii „Ion Creanga” din Chisinau. Pentru a-si aduce aminte de tinuturile basarabene, invitatii i-au oferit cadou Regelui Mihai I o lucrare grafica si un mic clopot. Regele si-a exprimat convingerea ca rolul monarhiei pentru destinul tarii noastre va fi mai bine inteles in urmatorii ani si ca deja se remarca o imbunatatire in acest sens. (C.A.)

Sursa: Ziua

2 COMENTARII

  1. Majestatea Sa Regele Mihai I NU este FOSTUL REGE,este REGELE NOSTRU DINTOTDEAUNA.
    „Abdicarea” din 1947 este o gluma proasta si nula,iar REPUBLICA NU A EXISTAT NICIODATA iar astazi STAM SI NE UITAM cum GUVERNUL BOLSEVIC DE OCUPATIE NU VINDE TARA,O DISTRUGE SI dupa O PUNE PE TAVA AMERICANILOR.

    REGATUL ROMANIEI,NU A INCETAT NICIODATA SA EXISTE,astfel ca AZI E SUPRIMAT DE BOLSEVICII DIN GUVERN,CARE TREBUIE CAT MAI DE GRABA ARESTATI.Pur si simplu intrat in sala parlamentului si ARESTATI pt tradare,subminarea statului,subminarea economiei,crima (directa si indirecta),favorizarea infractorului,alianta pentru comiterea de infractiuni,fals si uz de fals etc.

LĂSAȚI UN MESAJ