(FOTO) Basarabia – atracţia festivalului Street Delivery

0
80

Basarabiaacasa22 Basarabia a reprezentat atracţia festivalului urban Street Delivery, de la Bucureşti.

Aflat la cea de-a opta ediţie, Street Delivery s-a desfăşurat în registrul temei „Patrimoniu şi arhitectură de calitate”, iar proiectele selectate, de artă/urbanism, activism civic, ecologism, arte vizuale, teatru, dans şi film, au împânzit strada Arthur Verona cu oameni frumoşi. A fost şi cazul proiectului înaintat de Institutul ,,Fraţii Golescu” pentru relaţii cu românii din străinătate, care şi-a propus să scoată Basarabia în stradă prin intermediul prezentării unor fotografii cu mănăstirile rupestre şi cetăţile nistrene.

 

Pe parcursul celor trei zile de festival, participanţii au putut lăsa şi câte un mesaj pentru Basarabia, au ascultat un cvartet de coarde, precum şi pe îndrăgita cântăreaţa de folk Maria Gheorghiu, care au ţinut, în acest fel, să îşi arate susţinerea pentru dezideratul reîntregirii naţionale.

   

În acelaşi timp, toţi cei care au admirat fotografiile expuse şi-au manifestat dorinţa de a aduce Basarabia acasă, astfel că standul Institutului ,,Fraţii Golescu” a fost însufleţit cu discuţii ample despre ce este de făcut şi cine ar trebui să facă.

Festivalul Street Delivery ne-a pus la treabă, cu siguranţă, însă ca în preajma Crăciunului, când trăieşti bucuria că în curând vei desface cadouri. Darurile nostre au fost reacţiile celor prezenţi la stand.

Feedback-ul pe problematica Basarabiei a fost pozitiv. Şi dacă nu ar fi fost, nu s-ar mai fi povestit.

Sursa articol: InfoPrut.
Mai multe poze pot fi găsite aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ