Frauda electorala masiva a comunistilor de la Chisinau realizata impreuna cu consultanti rusi

3
136

Frauda electorala masiva a comunistilor de la Chisinau realizata impreuna cu consultanti rusi

Mii de persoane decedate au votat pentru comunistii de la Chisinau. Surse ale Romanian Global News de la Chisinau sustin ca regimul Voronin, consiliat de consultanti rusi, a organizat o frauda electorala masiva prin utilizarea numelor persoanelor decedate si prin introducerea in urne a buletinelor de vot in contul celor care nu s-au prezentat la vot, atat din Basarabia cat si a celor plecati in afara.

Frauda a fost posibila ca urmare a implicarii mai multor angajati ai Ministerului de Interne si lucratori ai SIS-ului care au lucrat acoperit.

De frauda stiu si ambasade ale unor state occidentale care au monitorizat activitatile SIS-ului si ale Ministerului de Intrerne de la Chisinau.

Operatiunea de fraudare, care a inceput odata cu ultimul sondaj al IPP-ului, avand ca faza intermediara exit poll-ul aceluiasi IPP, a fost in stricta coordonare a lui Mark Tkaciuk si a consultantilor rusi, parte din ei ofiteri acoperiti, specializati in operatiuni informationale ai Federatiei Ruse. Scopul final al fraudei este asigurarea majoritatii comuniste care sa poata alege viitorul presedinte.

Cizma ruseasca se aseaza pe Basarabia si mai temeinic cu ajutorul comunistilor lui Voronin dar si pe fondul indiferentei si neimplicarii autoritatilor de la Bucuresti. Pana si cei ajutati de Dorin Chirtoaca, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din Romania, Circumscriptia 43, l-au lasat balta pe Primarul Chisinaului pentru diurni grase luate prin Italia si Spania. Vorba romanului «Prietenul, la nevoie se cunoaste!» Si s-a cunoscut!

Vor accepta basarabenii minciuna rezultatelor acestor alegeri ? Vor accepta ca inca patru ani cizma ruseasca colorata in rosul comunistilor lui Voronin sa le mai stea pe grumaz? Vor accepta basarabenii ca sarma ghimpata ridicata intre ei si lumea civilizata, intre ei si Tara Mama, de secera si ciocanul care le-au ciopartit buneii si visele, sa continue sa o mai faca ?

Vom sti acest lucru in cateva ore…

3 COMENTARII

 1. Sper că moldovenii nu vor mai răda și vor stârpi paraziții comuniști.

  „Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
  Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman”

 2. SA VA DAU LA MUIE SI VOUA SI LU CEAUSECU!!!!
  IMPUSCATII POATE VENIM NOI LA VOI CA AVEM SI NOI HOTI AICI!!!!
  BASARABIA PAMANT ROMANESC !!!!
  ROMANIA MARE !!

LĂSAȚI UN MESAJ