Gala de decernare a premiilor || Clubul de lecturi urbane Bălți

1
82

Sâmbătă, 25 mai 2013, la Muzeul de Istorie și Etnografie din Bălți a avut loc Gala de decernare a premiilor din cadrul proiectului național-educațional Clubul de lecturi urbane. 

Cei peste douăzeci de participanți ai proiectului, alături de profesorii care i-au ghidat, s-au bucurat de bine-meritatele diplome și premii. Cu cuvinte de motivare și încurajare au venit reprezentanți ai Asociației Istoricilor din Republica Moldova, artista emerită a Republicii Moldova, Lidia Noroc-Pânzari, directorul Muzeului de Istorie și Etnografie din Bălți, Ludmila Dobrogeanu.

Clubul de Lecturi Urbane este un proiect al Platformei Civice Acțiunea 2012 ce are în vedere sporirea interesului tinerei generații pentru lectură, pregătirea tinerilor pentru setarea corectă a scopurilor în viață, dar și sporirea numărului cititorilor/ abonaților la biblioteci prin susținerea unor training-uri de dezvoltare personală, prezentarea unor modele veritabile de afirmare datorită lecturii.

Proiectul s-a desfășurat concomitent în raioanele Ungheni, Edineț și municipiul Bălți cu sprijinul Grupului Naționalist „Faptă nu Vorbă”, Asociației Obștești „Spirit Românesc” și AIESEC Bălți, urmând ca laureații clubului să participe la una dintre Școlile de Cultură și Afirmare Românească care vor avea loc în Țară în vara acestui an.

gala_club_lecturi

Pentru mai multe poze, apăsați aici.

1 COMENTARIU

  1. Ca fiu al acestui pamant,nu pot decat sa ma bucur pentru ceia ce se intampla la Balt, din initiativa Patformei Civice-Actiunea 2012.Imi place ca tineretul se implica si are o atitudine pozitiva fata de tot ce inseamna sentiment ROMANESC.Parca fetele sunt mai inimoase,am numarat in aceasta fotografie 13 fete si 5 baieti,bravo fetelor.

LĂSAȚI UN MESAJ