George Simion: „Un vot „Da” pentru Unire este un vot „Da” pentru o viață mai bună pentru toți cetățenii Republicii Moldova”

0
163
  1. Beclean: Declarație de Unire cu Republica Moldova

Consiliul Local Beclean a adoptat cu unanimitate de voturi, în mod simbolic, ”Declarația de Unire cu Republica Moldova”, alăturându-se astfel Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, municipiului Bistrița și comunelor din județ care doresc reîntoarcerea Basarabiei la patria-mamă.

https://www.timponline.ro/beclean-declaratie-unire-republica-moldova/

 

  1. Familiile cu probleme materiale din localitatea de baștină a lui Dodon, ajutate de unioniști în a doua zi de Paște

Familiile social-vulnerabile din satul Sadova, raionul Călărași, au primit în a doua zi de Paște vizita liderilor unioniști, care le-au oferit acestora pachete cu produse alimentare.

http://infoprut.ro/49781-familiile-cu-probleme-materiale-din-localitatea-de-bastina-lui-dodon-ajutate-de-unionisti-doua-zi-de-paste.html

 

  1. Alianța pentru Centenar: Un vot „DA pentru unire”, înseamnă un vot „DA pentru o viața mai bună”

Alianța pentru Centenar, reprezentată de organizații unioniste, îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să participe activ, până pe 14 aprilie, la sondajul pe subiectul unirii Republicii Moldova cu România, exercițiu lansat de către Centrul Social-Politic European. Liderii organizațiilor unioniste au îndemnat chișinăuienii să spună: „DA unirii”, fie la corturile instalate pe străzile orașului, fie să răspundă afirmativ recenzorilor care vor ajunge la ușa casei lor.

https://www.timpul.md/articol/aliana-pentru-centenar-un-vot-da-pentru-unire-inseamna-un-vot-da-pentru-o-viaa-mai-buna-129150.html

 

  1. Simpatizanţii lui Igor Dodon incită la ură pe Facebook şi îi ameninţă pe unionişti că vor fi spânzuraţi

Doar că lupta „antiunioniştilor” sau a „stataliştilor”, precum adesea se autoidentifică aceştia, a trecut de limitele legale şi a bunului simţ. Într-o postare de luni, 9 aprilie, administratorii grupului „Unionizmul trece Patria rămîne” au publicat o fotografie simbol, cu un om spânzurat, care avea la gât atârnată o bucată de lemn cu inscripţia „Unirea”.
http://adevarul.ro/moldova/politica/simpatizantii-igor-dodon-incita-ura-facebook-ameninta-unionisti-vor-spanzurati-1_5acbd486df52022f75a354cf/index.html

 

  1. Preşedintele Academiei Române, despre unirea Basarabiei cu Regatul României

„În 1917, România aproape că nu exista, capitala ţării era la Iaşi, autorităţile erau mutate acolo şi speranţe nu mai erau. La scurtă vreme, datorită energiilor acestui popor, care au ştiut să se strângă într-un şuvoi şi datorită conjuncturii favorabile, şi datorită împrejurărilor internaţionale – la începutul anului 1918 nu era nimic clar în legătură cu soarta războiului, cu viitorul Europei – şi totuşi, Basarabia s-a smuls din spaţiul răsăritean, iar mai târziu, în noiembrie, o altă parte a Moldovei, înstrăinată în 1775, Bucovina, se întorcea şi ea în patria mamă, pentru ca la 1 decembrie, procesul să se încheie cu decizia transilvănenilor”, a menţionat Ion Aurel Pop.

http://tvrmoldova.md/centenar/presedintele-academiei-romane-despre-unirea-basarabiei-cu-regatul-romaniei/

 

  1. Comunicat de presă – Platforma Unionistă Acţiunea 2012

Alianţa pentru Centenar propune spre semnare şi asumare candidaţilor la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău o serie de revendicări grupate sub genericul Pact pentru Chişinău.

https://wwwb.agerpres.ro/comunicate/2018/04/10/comunicat-de-presa-platforma-unionista-actiunea-2012–88079

 

  1. George Simion: „Un vot „Da” pentru Unire este un vot „Da” pentru o viață mai bună pentru toți cetățenii Republicii Moldova”

„Venim cu un mesaj de susținere a acestei campanii, de a răspunde recenzorilor care vor veni la ușile dvs.. Este un exercițiu extraordinar, fără precedent în Republica Moldova și de aceasta este necesar să fie susținut, indiferent dacă votați „pentru” sau „împotrivă”. Noi, bineînțeles, în calitate de reprezentanți ai Alianței pentru Centenar vă invităm să votați „pentru”, pentru că un vot „Da” pentru Unire este un vot „Da” pentru o viață mai bună pentru toți cetățenii Republicii Moldova”, a subliniat acesta.

http://tribuna.md/2018/04/10/george-simion-un-vot-da-pentru-unire-este-un-vot-da-pentru-o-viata-mai-buna-pentru-toti-cetatenii-republicii-moldova/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ