Grav! Dodon amenință americanii cu ouă!

0
128

Igor Dodon pare din ce in ce mai rupt de realitate și a ajuns să amenințe americanii și tehnica lor de lupta cu OUĂ!

Declarația sa:

”Să vin cfabricat in urssu un mesaj către acești militari străini: Nu încercați să vă vârâți pe 9 mai în Chișinău. Nu încercați, nu riscați! Ieri la frontieră au fost câteva zeci de persoane. Eu vă promit că vor fi mii de persoane care nu vor admite ca tehnica militară să intre în Chișinău. Veți merge peste oameni? Sau vreți ca pe tot globul pământesc să se vadă tancuri americane aruncate cu ouă și cu alte lucruri care sunt pregătite?”

În cadrul aceleași conferințe de presa , Dodon a continuat degringolada cu o solicitare a ședinței extraordinare plenare a Parlamentului, unde se va audia rapoartelor miniştrilor apărării, de interne, afacerilor externe şi integrării europene.

 

Americanii sunt în Rep.Moldova din cauza Exerciţiului „Dragon Pioneer 2016”:

Exerciţiul „Dragon Pioneer 2016” se va desfăşura în perioada 3-20 mai. Aplicaţiile, la care vor fi antrenaţi 198 de militari ai Regimentului 2 Cavalerie al SUA şi 165 de militari din Batalionul Geniu, Batalionul 22 de menţinere a păcii, precum şi din brigăzile 1, 2 şi 3 ale Armatei Naţionale, au ca scop instruirea comună a subunităţilor de geniu şi creşterea nivelului de interoperabilitate dintre cele două armate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ