Am vorbit cu cei de la Little People pentru sala. Am bineinteles o serie de vesti bune si una-doua mai rele.. sa incepem cu cele bune:
- sala este disponibila si mai mult decat atat este foarte potrivita pentru proiectii la un grup restrans
- sala este dotata cu un proiector care poate fi folosit de noi, si este dotata cu mai multe scaune (in jur de 30 ? nu le-am numarat dar pe acolo)
- nu avem nevoie de un ONG in spate pentru perfectarea intelegerii cu ei si chiar daca am avea nevoie, am vorbit cu George si s-ar rezolva destul de usor si asta
si acum cele 2 mai rele:
- sala nu este complet gratuita, uzul ei (si al proiectorului, etc) ne-ar costa 15 ron/ora.. deci pentru o proiectie de film ne-ar trebui cam 2 ore.. asta ar insemna 30 ron
- sala este folosibila intre orele 10 – 20. Deci cea mai buna varianta, pentru mine cel putin, ar fi de la ora 18:00 la 20:00 deoarece nu se poate mai tarziu. Nustiu cum e programul in weekend, dar s-ar putea sa se poata si in weekend si atunci o ora mai tarzie nu mai este asa importanta
M-am gandit si la cateva variante de solutii, eventual, pentru strangerea celor 30 ron, am putea pune o cutiuta pentru donatii la intrare, si daca facem treaba buna in a promova evenimentul eu unul sunt sigur ca se vor strange mai mult de 30 ron. Pe de alta parte acesti 30 ron vor merge la copii orfani si defavorizati, pentru ca asociatia “The Little People” care detine sala se ocupa practic cu ajutorarea copiilor orfani.
In concluzie, mie personal mi se pare o varianta viabila pentru inceput. Putem inclusiv sa incercam o data sa vedem cum merge si dupaia putem rediscuta
. Va rog spuneti ce parere aveti.
Comentarii recente