Administratorii grupului

Cluj

Grup public activ 2 luni în urmă

Aici vom povesti despre tot ce e legat de Actiunea 2012 precum si altele care se desfasoara in judetul Cluj (actiuni, tricouri, cunoasterea membrilor, despre cluj, etc)

Intalniri si adunari (15 articole)

← Group Forum   Group Forum Directory
  • Avatar Ioan Paul Pirău a spus 11 luni, 1 săptămână în urmă:

Salutare,

Am discutat cu unii dintre membri grupului nostru, persoane din Cluj Napoca, si am stabilit sa ne intalnim la un suc. Principalul scop ar fi sa ne cunoastem dar putem de asemenea initia diferite discutii pe teme legate de unire si Actiunea 2012. Am sa vin cu cateva propuneri pentru teme de discutie si va invit pe toti sa contribuiti cu ideile proprii:

- situatia campaniei “Blocul meu cunoaste adevarul”
    - idei de actiuni/activitati pentru a promova unirea celor 2 state romanesti

De asemena daca sunt dintre persoanele ce vor participa din Cluj Napoca care doresc tricouri cu inscriptiile “Basarabia e Romania” sau “Actiunea 2012″ (si nu numai), pot formula cereri aici pe topic si daca sunt disponibile, vom incerca sa aducem.

• Avatar Andrei Crișan a spus 11 luni, 1 săptămână în urmă:

Salutare,

Întâlnirea, va avea loc vineri ceva mai spre seară la Taverna, toţi cei care doresc să vină am aprecia dacă va-ţi anunţa dinainte prezenţa asta în scopul formulării unei rezervări pentru un număr mai mare de persoane.

Vă aşteptăm,
    O zi faină.

• Avatar Timotei Muntean a spus 11 luni, 1 săptămână în urmă:

ok. vineri seara. Incerc sa conving 2 prieteni sa se alature noua, dar intre timp sigur vin doar eu.

• Avatar Ioan Paul Pirău a spus 11 luni în urmă:

S-a stabilit si ora.. Ne vedem dupa incepand de la 18:00

In urma discutiilor s-au stabilit urmatoarele:

- a ramas ca sa incercam sa rezolvam cu o sala/locatie unde sa facem proiectii
    - urmatoarea intalnire va avea loc saptamana urmatoare (20 – 26 Iunie) pana Joi inclusiv daca rezolvam cu sala sau daca nu atunci cel tarziu saptamana de dupa (27 Iun – 03 Iul)

Am vorbit cu cei de la Little People pentru sala. Am bineinteles o serie de vesti bune si una-doua mai rele.. sa incepem cu cele bune:

- sala este disponibila si mai mult decat atat este foarte potrivita pentru proiectii la un grup restrans
    - sala este dotata cu un proiector care poate fi folosit de noi, si este dotata cu mai multe scaune (in jur de 30 ? nu le-am numarat dar pe acolo)
    - nu avem nevoie de un ONG in spate pentru perfectarea intelegerii cu ei si chiar daca am avea nevoie, am vorbit cu George si s-ar rezolva destul de usor si asta

si acum cele 2 mai rele:

- sala nu este complet gratuita, uzul ei (si al proiectorului, etc) ne-ar costa 15 ron/ora.. deci pentru o proiectie de film ne-ar trebui cam 2 ore.. asta ar insemna 30 ron
    - sala este folosibila intre orele 10 – 20. Deci cea mai buna varianta, pentru mine cel putin, ar fi de la ora 18:00 la 20:00 deoarece nu se poate mai tarziu. Nustiu cum e programul in weekend, dar s-ar putea sa se poata si in weekend si atunci o ora mai tarzie nu mai este asa importanta

M-am gandit si la cateva variante de solutii, eventual, pentru strangerea celor 30 ron, am putea pune o cutiuta pentru donatii la intrare, si daca facem treaba buna in a promova evenimentul eu unul sunt sigur ca se vor strange mai mult de 30 ron. Pe de alta parte acesti 30 ron vor merge la copii orfani si defavorizati, pentru ca asociatia “The Little People” care detine sala se ocupa practic cu ajutorarea copiilor orfani.

In concluzie, mie personal mi se pare o varianta viabila pentru inceput. Putem inclusiv sa incercam o data sa vedem cum merge si dupaia putem rediscuta :) . Va rog spuneti ce parere aveti.

• Avatar Timotei Muntean a spus 10 luni, 4 săptămâni în urmă:

Pana la urma cand ne mai vedem ca sa discutam cele expuse mai sus? Si pentru ce data se preconizeaza proiectia?

• Avatar Ioan Paul Pirău a spus 10 luni, 4 săptămâni în urmă:

Am putea organiza, eventual Miercuri sau Joia viitoare (29 sau 30 Iunie). Se pare ca film avem, sala si proiector avem.. tot ce mai trebuie este putina publicitate din timp bine facuta si sa mergem acolo

• Avatar Ioan Paul Pirău a spus 10 luni, 3 săptămâni în urmă:

Joi este rezervata sala. Eu propun ca sa facem maine (Miercuri 29 Iunie) o iesire la un suc din nou in care sa povestim in ce zi punem saptamana viitoare proiectia. Eu personal vinerea asta nu pot pentru ca sunt plecat din oras.

• Avatar Ioan Paul Pirău a spus 10 luni, 3 săptămâni în urmă:

Joi este rezervata sala. Eu propun ca sa facem maine (Miercuri 29 Iunie) o iesire la un suc din nou in care sa povestim in ce zi punem saptamana viitoare proiectia. Eu personal vinerea asta nu pot pentru ca sunt plecat din oras.

• Avatar Ioan Paul Pirău a spus 10 luni, 2 săptămâni în urmă:

Ne intalnim din nou, Marti seara pe la ora 20:00 la Taverna sa mai povestim.

• Avatar Ioan Paul Pirău a spus 10 luni, 1 săptămână în urmă:

Martia viitoare (19.07.2011) facem din nou proiectie la Cluj Comunity Center.

• Avatar Ioan Paul Pirău a spus 7 luni, 2 săptămâni în urmă:

Întâlnirea se amână pe săptămâna viitoare, rămâne să povestim pentru a stabili o zi clară când putem mai mulţi

• Avatar a spus 7 luni, 1 săptămână în urmă:

canada goose outlet For a day on the mountain with your buddies, the Columbia Whirlibird Parka is fully loaded to keep you warm. With patented Omni-Tech waterproof and breathable fabric along with seam sealing to keep the weather out and the fun in, this jacket also comes with a detachable hood. A mesh interior will keep you dry in the snow and a snap-back powder skirt keeps away the unwanted snow as you reach the bottom of that Black Diamond. A nice detail of this winter coat is the canada goose Touch tricot collar and chin guard to protect your face from the wind. It has clean lines and colors to finish off this versatile and advanced coat.

The Patagonia Canada Goose Yorkville Parka Black is seriously tough. It’s insulation features PrimaLoft One – a hydrophobic, thermally efficient material that keeps you staying warm even when wet. It’s more compressible than your standard insulation and takes up significantly less packing space – yet it’s just as warm as your other winter coats. With a light and tough quad-ripstop shell and a durable water repellent finish, it sheds snow and blocks the wind. With an adjustable hood that fits over any helmet while still insulating your face. cheap louboutin Think we’re done Christian Louboutin Nitoinimoi Strappy Nappa Low Boots? Think again. This coat features insulated hand warmer pockets, a chest pocket, inside mesh pockets for drying your gloves and an included stuff sack. Next time you may find yourself stranded in the winter, you better be wearing this coat.

Basarabia= pamant romanesc doar cand Ardeal=Ungaria
    nici un moment mai inainte

ISTORICUL ZILEI
ACȚIUNEA 2012
Platforma Civică ACȚIUNEA 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.
Pe parcursul anilor 2011 și 2012, Platforma Civică ACȚIUNEA 2012 va desfășura manifestări publice de informare și sensibilizare a întregii populații din România și Republica Moldova cu obiectivul de a conștientiza necesitatea realizării unității naționale.

www.romanism.ro © 2011 - un proiect ACȚIUNEA 2012

www.romanism.ro trafic.ro