Halucinant!Amendă pentru arborarea drapelului tricolor(fasciștii din Moldova)

0
173

Victoria Climenco, asistent-coordonator al asociaţiei ,,Casa Limbii Române”, a fost amendată pentru că a arborat drapelul tricolor la sediul organizaţiei. Motivul amenzii a fost o plângere înaintată de gruparea fascistă ironic numită „Mișcarea Național Democrată „ea fiind nici democrată și nici națională. 

casa_limbii_romane

La data de 8 mai, Victoria Climenco a înălţat drapelul României între orele 10:00 şi 20:00, fără a-l arbora şi pe cel al Republicii Moldova, fapt care, potrivit inspectoratului Buiucani, încalcă ,,Legea privind Drapelul de Stat al Republicii Moldova”.Victoria Climenco va trebui să plătească 20 de unităţi contravenţionale pentru patriotism.

Fascismul care bate la ușă  !

Plângerea a fost înaintată de către Dumitru Căun, vicepreşedintele asociaţiei obşteşti ,,Mişcarea Naţional Democrată”, inspectoratului de poliţie Buiucani şi se referă la arborarea tricolorului românesc în lipsa steagului Republicii Moldova.

8-1
Observati lipsa tricolorului

Nici nu știu de unde să încep cu această „mișcare” .Organizează marșuri cu torțe că în 1930 și are retorică din Mein Kampf… Se pot trage concluzii din poze.

fascist
Preluat de pe site-ul http://www.nationaldemocrat.org/

În primul rând este o grupare profund anti-română!Este foarte activă și vocală în acest aspect.Este asociată cu „garda secuiesca” și cel mai rău este că JOBBIK(partid 100% fascist ) colaborează cu ei.Extremiștilor le place să stea împreună.

În al doilea rând,această mișcare este finanțat de Moscova și încearcă să se dea drept mișcare autohtonă..Este evident acest lucru deoarece ei au preluat ad literam teoriile staliniste cu privire la existența separată a unui popor moldovean.Este straniu cum o idee comunistă a ajuns să fie folosită de mâinile fasciștilor

 

DAR CEL MAI IMPORTANT , această grupare vrea să DISTRUGĂ România.Ei vor dezmembrarea României(prin dezlipirea Moldovei) pentru a creea o aberație „Republica federală Moldova Mare” ,concomitent ei speră că astfel o Românie slăbită nu va putea evita un Ținut Secuiesc independent sau alipirea Transilvaniei la Ungaria.
16-1

Atașez poză cu banere lor în care apare inscripția „Moldova Mare în vechile hotare”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ