RSS Feed

Harta turistica a Romaniei (1934)

7

septembrie 19, 2011 by Actiunea 2012 Alba

Harta Turistica Romania -1934


7 comments »

 1. ROMANIE, ROMANIE EU VISEZ CĂ TU EȘTI VIE, ÎNSĂ ANII TREC O MIE ȘI TOT MOARTĂ STAI NU VIE…

 2. UnEscu spune:

  Vai, cat de frumoasa este harta asta! Extraordinar! dave, esti tare! Unde ai gasit-o, omule? 🙂

 3. dave spune:

  scanata pe net. partea interesanta in legatura cu ea e ca a fost retiparita dupa 1989 asa ca se mai gaseste si in format traditional, pe ici pe colo 😉

 4. dave spune:

  trebuie de cautat: eu de exemplu mi-am cumparat una, cu ceva ani in urma, de la un tirg organizat la sala dalles. voi incerca sa vad daca reusesc sa aflu ce editura tiparit harta.

 5. Dragos spune:

  Of, de am putea sa ne mandrim cu aceste tinuturi si cu bogatiile lor si acum, insa in prezent vad ca e mai „la moda” sa spui depsre litoral ca e un „loc cu vacante scumpe si naspa” cu toate ca te poti simte bine si relaxa si pe litoralul nostru, si ca „statiunile montante sunt pentru batrani reumatici” cu toate ca avem niste locuri care pot concura cu Alpii, da, e mult mai simplu sa lovesti decat sa apreciezi, e mult mai simplu sa injuri decat sa spui o vorba frumoasa…… si asta este vina in principal a televiziunilor, nu poti sa vezi nicio stire otpimista, nicio veste buna, numai crime, necazuri , cat de urata e tara noastra, ei stiu sa promoveze non-valori, iar copii vor sa fie ori patroni/directori ori dive/fotomodele…e trist… In orice caz, speranta moare ultima, speranta la o zi mai frumoasa, la o viata mai buna, la tara mai „rotunda”(Romania Dodoloata 😉 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

ChatVorbește instant cu noi !+