Igor Dodon se află în slujba unor interese dușmănoase față de Republica Moldova

0
247
Basarabia Eminescu

 

  1. Mamaia și Delta Dunării, promovate la Târgul de Turism de la Chișinău

Pentru al treilea an la rând, Asociatia Litoral – Delta Dunării participă la un targ de turism din Republica Moldova (după Târgul de Turism al Republicii Moldova în 2015 şi Tourism. Leisure. Hotels în 2016).

În perioada 6-9 aprilie, Mamaia, Litoralul şi Delta Dunării sunt promovate la cea de-a 22-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale Specializate de turism, agreement şi industrie hotelieră “Tourism. Leisure. Hotels” , în standul României, asigurat de Ministerul Turismului.

http://www.ctnews.ro/mamaia-si-delta-dunarii-promovate-la-targul-de-turism-de-la-chisinau/

 

  1. Flashmob dedicat comemorării evenimentelor din 7 aprilie 2009

Aripa tânără a Partidului Acțiune și Solidaritate, PAS Youth, va organiza vineri un flashmob dedicat comemorării evenimentelor care au avut loc pe 7 aprilie 2009. Evenimentul va avea loc la ora 15:30, în scuarul Catedralei din Chișinău.

http://infoprut.ro/46920-flashmob-dedicat-comemorarii-evenimentelor-din-7-aprilie-2009.html

 

  1. Socialiștii vor să o demită pe Fusu. O nouă moțiune împotriva ministrei Educației

Deputaţii socialişti au înaintat o moţiune simplă pe numele ministrei educaţiei, Corina Fusu, după ce aceasta a semnat o directivă care prevede că în perioada 27-31 martie curent, în instituțiile de învățământ preuniversitar se va desfășura Săptămâna Educației Istorice, în cadrul căreia vor fi organizate activități dedicate marcării a 99 de ani de la adoptarea deciziei Sfatului Țării din 27 martie 1918 privind Unirea Basarabiei cu România.

http://independent.md/socialistii-vor-sa-o-demita-pe-fusu-o-noua-motiune-impotriva-ministrei-educatiei/

 

  1. Va fi semnat un Acord trilateral de colaborare științifică între cercetătorii din Moldova, România și Italia

În timpul cel mai apropiat va fi semnat un Acord trilateral de colaborare științifică între cercetătorii din Republica Moldova, România și Italia. Mai exact, documentul va fi semnat între Institutul de Cercetări Juridice și Politice al Academiei de Științe a Moldovei, Universitatea „Petrea Andrei” din Iași, România și Universitatea „Aldo Moro” din orașul Bari, Italia.

Despre aceasta s-a discutat în cadrul unei întrevederi, care a avut loc la 4 aprilie 2017, între conducerea Institutului de Științe Juridice și Politice al AȘM și dr., prof. Sabin Dragulin de la Universitatea ” Petrea Andrei” din Iași, România.

http://www.publika.md/va-fi-semnat-un-acord-trilateral-de-colaborare-stiintifica-intre-cercetatorii-din-moldova-romania-si-italia_2946511.html

 

  1. În Moldova a fost finalizat proiectul privind consolidarea sectorului standardizării şi metrologiei

Prin implementarea Proiectului Twinning „Consolidarea sectorului standardizării şi metrologiei în conformitate cu cele mai bune practici din statele membre ale UE”, Republica Moldova a reușit consolidarea sectorului standardizării și metrologiei național în conformitate cu cele mai bune practici stabilite în statele membre ale Uniunii Europene cu obiectivul general de a pregăti țara noastră pentru implementarea Acordului Zonei de Liber Schimb și Comerț Aprofundat.

http://www.publika.md/in-moldova-a-fost-finalizat-proiectul-privind-consolidarea-sectorului-standardizarii-si-metrologiei_2946771.html

 

  1. Performanță EXTRAODINARĂ pentru România! Două medalii de aur pentru Dumitru Captari la Campionatele Europene de haltere

Dumitru Captari a câștigat două medalii de aur și una de argint la categoria 77 kg din cadrul Campionatelelor Europene de haltere de la Split (Croația), în timp ce Răzvan Martin a câștigat o medalie de argint și două de bronz.

http://www.evz.ro/performanta-extraodinara-pentru-romania.html

 

  1. Igor Dodon se află în slujba unor interese dușmănoase față de Republica Moldova

Nepreședintele Igor Nicolaevici Dodon are impresia că poate să abuzeze de răbdarea întregii noastre societăți și nu i se va întâmpla nimic, ca politician.

Greșește amarnic.

Dacă trădătorul de popor și Patrie, Igor Dodon, aflat în slujba intereselor antistatale, va persista în intenția lui de a organiza pe 24 septembrie referendumul despre care a anunțat marți, 28 martie, tensiunile social-politice din Republica Moldova vor crește, într-un mod absolut regretabil.

http://www.timpul.md/articol/igor-dodon-se-afla-in-slujba-unor-interese-dumanoase-faa-de-republica-moldova-107144.html

 

  1. 6 artiști basarabeni, nominalizați la Premiile muzicale Radio România 2017!

Cam două săptămâni au mai rămas până la deernarea „Premiilor muzicale Radio România. 2017”. Și în acest an, la diferite categorii sunt nominalizați și artiști din Republica Moldova, care se bucură de succes și notorietate peste Prut. Despre cine este vorba, aflați mai jos.

Numele câştigătorilor vor fi anunţate pe scena Galei, luni 24 aprilie, începând cu ora 19:00.

http://ea.md/6-artisti-basarabeni-nominalizati-la-premiile-muzicale-radio-romania-2017/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ