RSS Feed

Implică-te

18

Dacă într-adevăr dorești schimbări, atunci e timpul să le faci tu singur. Sau poate încă poate crezi că politicienii le vor face? Nu fi banal, elita politică nu a făcut nimic decît să ne fure și să ne mintă. Partidele politice nu fac decît să ne dividă și împingă spre luptă fără sens între frați de acelși sînge, pentru profitul și pentru interesul  lor. Avem o istorie de mii de ani, cu eroi, vitezi si voievozi care nu au plecat capul în fața dușmanilor, ca sa ajungem acum să nu ne mai mîndrim cu trecutul și identitatea noastra? A venit timpul să ne deșteptăm, să ascultăm glasul Patriei și Națiunii și să dăm un răspuns ferm  tuturor dușmanilor. Acum nu trebue să ne întrebăm ce poate face Țara pentru noi , dar ce putem face noi pentru Țară. Adevaratele schimbări le putem face doar noi și doar uniți.

Principală luptă este lupta informațională, la care poți participa și tu!

Acum e timpul Faptelor nu a vorbelor. E timpul să fii ROMÂN în Țara ta.

18 comments »

 1. Salut,am 14 ani şi am reuşit să fac aproape de toate.. N-am donat doar bani la care posibilil în scurt timp voi dona !

  • Sile spune:

   am fo la bibliotecă , m-am scimbat cu datele de contact. am făcut un grup pe odnoklassniki, 3 zile in urmă și au intrat deja 400 de participanți. încă cu doi prieteni ne-am ocupat de ceea ce ține de vopsit(ma-nțelegi). Deci le-am făcut pe toate, nuștiu numai de bani, nu am fost informat

   • Mircea Alexandru Octavian spune:

    NU TREBUIESC BANI PENTRU NIMIC, CI FAPTE,…PARTICIPATI LA MARSUL DE PE 6 MAI 2013 DE LA VAMA OANCEA PANA LA CHISINAU, MARS LA CARE VOR PARTICIPA ROMANI SI MOLDOVENI, LA ACEST MARS , FIECARE ISI VA ADUCE DE MANCARE SI SE VA TINE APROXIMATIV 10 ZILE …TOATA DISTANTA VA FI PARCURSA PE JOS , …ASTEA SUNT FAPTE FARA BANI SI FARA SA MAI MAZGALITI PERETII SA VA PRINDA. NOI AVEM NEVOIE DE PREZENTA VOASTRA NU DE ACUZATII CA ORGANIZATIILE MAZGALESC PERETII…FACETI CEEA CE TREBUIE, …CREZI CA DACA AI SA SCRII PE ZIDURI AI SA FACI UNIREA? …NUUU ….SINGURUL MOD E SA PARTICIPI SI TU ASA CUM SI CEILALTI ROMANI SI MOLDOVENI O FAC

    • roman basarab spune:

     esti pe dinafara. pana mergi tu pe jos lasa-i pe altii sa informeze. mesajele vizuale si grafitele sunt foarte bune. nu e cazul sa vii sa dai lectii de ce e de facut

    • As dori din numele tutoror Moldovenilor din Italia sa va multumesc pentru ca ati trezit in tara sufletul Romanesc si sper ca pe data de 6 Mai 2013 vor participa si Moldovenii din Italia pentru a arata Porului ca patriotismul este unicul lucru pe care nu lam pierdut nici o data . Traieasca Marea Unire si Traieasca Marea Romanie !!!

 2. Mircea Alexandru Octavian spune:

  VARSTA NU CONTEAZA PENTRU A FACE DREPTATE …CONTEAZA SA PARTICIPI CU VOINTA SI SA TE IMPLICI CAT MAI MULT …

 3. Eugen Vasilachi spune:

  Unirea Basarabiei cu Romania e cel mai pretios lucru a moldovenilor……..

 4. Catalin spune:

  Mircea Octavian, poate-ai vrut să spui că vor participa ROMÂNI ŞI … ROMÂNI , NU ROMÂNI ŞI MOLDOVENI. Români in România şi Români din republica Moldova .

  • ..... spune:

   a spus el totul corect pentru ei suntem o natie diferita,ei sunt romani si noi moldoveni ……sunt doar niste fatarnici .

 5. Razvan spune:

  Ha, si eu am 14 ani, dar nu cred ca ma vor lasa parintii sa particip la asa ceva. Ideea in sine este, foarte buna, @Mircea Alexandru Octavian. Mult succes!!!

 6. Romania mare este un ideal national care trebuie indeplinit acum si nu maine ,daca se va organiza referendum pentru aderearea Moldovei la uniunea Euro-asiatica rusofoni din Moldova vor inclina balanta spre Rusia si deja va fi prea Tarziu……….Vizitati si ::::WWW.romaniidindiaspora.com,va multumesc!!

 7. marius spune:

  Salut am si eu o problema am incercat sa ma inscriu dar nu pot deoarece adresa mea de email contine _ cum pot proceda sa ma inscriu?

 8. romanu spune:

  succes

 9. ..... spune:

  Romanilor ce sunteti, ce Romanie visati oameni buni ?tara e in potop iar voi Romanie visati mai bine ati face ceva spre folosul tarii dar nu sa zugraviti” cai verzi pe pereti”, decit sa lucrati atita in folosul altora carora le trebuie doar locul de pamint si nu poporul ati face ceva spre a aduce tara la un nivel mai inalt ……imi pare rau majoritatea din populatia tarii noastre sunt ca nishte catei care se arunca dupa o bucata de carne si nici nu se intereseaza de calitatea carnii care o doresc :(:(:(:(:(:(:(:

 10. relu ardelean spune:

  MOLDOVENI,TRANSILVANENI,BANATENI,VALAHI,OLTENI,MARAMURESENI,DOBROGENI,BUCOVINENI,TIMOCENI,BASARABENI SAU CUM V AR MAI CHEMA DUPA LOCUL PAMANTULUI
  DIN MARELE IMPERIU DAC
  DUPA CUCERIREA DE CATRE IMPERIUL ROMAN
  ATI DEVENIT -CETATENI ROMANI-
  O MARE ONOARE SI TREBUIE REFACUT IMPERIUL DAC PE NUMELE DE ACUM DUPA CETATENII ROAMANI
  -NUMITA -ROMANIA-

  DECI NU CONTEAZA NUMELE LOCULUI DE UNDE ESTI
  -SUNTETI URMASII CETATENILOR ROMANI
  DECI SUNTETI ROMANI
  ASA CA UNIREA E LEGITIMA
  DOAMNE AJUTA

 11. relu ardelean spune:

  MOLDOVENI-BASARABENI
  SUNTETI URMASII -CETATENILOR ROMANI-DIN IMPERIUL ROMAN
  CONSTIENTIZATI SI TRANSMITETI MAI DEPARTE
  CERETI UNIREA CU CEILALTI CETATENI ROMANI
  DUPA LEGEA
  -CEI CARE SE ASEAMANA SE ATRAG-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+