Incidentele produse în timpul meciului dintre Zimbru Chişinău şi Sheriff Tiraspol sunt comentate în contradictoriu

0
48

Părţile implicate în incidentul produs în ajunul meciul tur semifinal din cadrul Cupei Moldovei la fotbal dintre echipele Zimbru Chişinău şi Sheriff Tiraspol, disputat pe 7 aprilie, au făcut marţi şi miercuri (10, 11 aprilie) declaraţii contradictorii.

În declarţie se afirmă că tatăl jucătorului echipei Sheriff Simion Bulgaru a fost reţinut de reprezentanţi ai forţelor de menţinere a ordinii publice la intrarea în stadionul „Zimbru” doar pentru faptul că a strigat de câteva ori: „Sheriff”. Împreună cu el la comisariatul de poliţie a fost adus şi o rudă. „Ambii au fost bătuţi cu cruzime şi eliberaţi doar la ora 3 de noapte”, se spune în declaraţie. În ea se afirmă că expertiza medicală efectuată a relevat lipsa alcoolului în sângele ambilor reţinuţi.

În comunicat se afirmă că la mijlocul primei reprize a meciului au fost aruncate pietre în sectorul unde se aflau fanii clubului Sheriff, iar responsabili de menţinerea ordinii publice au reacţionat cu întârziere. Conform declaraţiei făcute, pe toată durata meciului din sectorul 8 au fost adresate injurii la adresa jucătorului Simion Bulgaru.

Surse din cadrul Comisariatului de poliţie din cartierul Botanica, care au solicitat anonimatul, au declarat pentru presă că Vasile Bulgaru, tatăl jucătorului Simion Bulgaru, şi-a provocat singur răni pe corp şi că a avut un comportament necivilizat. „Totul va fi elucidat conform legislaţiei în vigoare şi probelor prezentate”, au precizat sursele.

sursa:

http://www.ziare.ro/articol.php?id=1176344694

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ