Înmormântarea lui Valeriu Boboc

9
173

Duminică, în satul Bubuieci, a fost înmormântat un erou necunoscut al neamului românesc, ucis de miliţiile lui Voronin în noaptea de marţi spre miercuri seara. La 5 mai ar fi împlinit 24 de ani. Şi-a lăsat în urmă părinţii îndureraţi, pe soţia Natalia şi un băieţel, Dragoş, de doi ani.

In locul găurii din cap, craniul era spart. Valeriu prezenta urme de târâre pe coate şi genunchi.

Rudele au fost obligate să îl îngroape rapid, la presiunile Securităţii moldovene.

Poze:
(click pe ele pentru varianta mare, le puteţi pune pe orice alt site):
inmormantare valeriu bobocvaleriu boboc omorat de politiefamilie valeriu bobocinmormantare valeriu boboc bisericagroapa valeriu boboc

9 COMENTARII

 1. ieri si azi au fost invitati studeti rezidenti de la salvare sa acorde ajutor medical detinutilor din pushcarie de la pricika….20% din detinuti erau intinsi pe jos si nu se miscau, nu se stie daca e o stare letargica sau erau deja morti…nu au avut voie sa se apropie
  din cei ramasi 90% necesita spitalizare URGENTA
  sunt in stare critica
  nu mai comentez ce urme de batai pe corp au, mirosul oribil, starea critica de foame si sete
  unii arata ca niste dementi…..
  TRIMITE MAI DEPARTE!

 2. criminalii lui voronin sa fie trasi la raspundere.voronin impreuna cu familia sa, sa urmeze soarta lui ceausescu.moarte regimului si criminalilor de la chisinau.oare nu este clar ca a fost omorit?semnele de pe fata arata tot.

 3. Ieri a fost inmormantata si a doua victima – Ion Tibuliac, care in noaptea spre 8 aprilie a fost lasata, zacand, langa spitalul de urgente din Chisinau. (sursa UNIMEDIA)

 4. Frati romani din Basarabia suntem alaturi de voi, in frunte cu Parintele Iustin Parvu la care multi dintre voi d epeste Prut se spovedesc.Suntem cu voi si ne rugam pt voi ! Rugati-va neincetat si cereti ajutorul Lui Hristos Domnul si Maicii Domnului sa ife alaturi de voi in aceasta lupta!
  Doamne ajuta!
  o romanca…ca si voi..

 5. Nu pot sa cred ca totul sa intimplat si se intimpla in tara noastra.Toti liderii partidelor de azi au promis ca vor fi judecati toti vinovatii criminali.Na durat mult timp si au uitat.Acuma leam vazut fata pentru ce lupta si au luptat,le plac fotoliile.Condoleante Parintilor si Sotiei.Sai fie tarna usoara,Dumnezeu sal aiba in paza pe Valeriu.Ne mindrim ca mai sunt asa eroi.

LĂSAȚI UN MESAJ