Instituţiile mass-media din R.Moldova vor fi monitorizate pe perioada campaniei electorale de Coaliţia 2007

0
66

Principalele posturi de radio, televiziune si publicatii periodice din Republica Moldova vor fi supuse monitorizarii pe parcursul desfasurarii campaniei electorale pentru alegerile generale locale din 3 iunie curent.
Monitorizarea va fi efectuata de catre Centrul Independent de Jurnalism si Asocia?ia Presei Independente, in cadrul Coalitiei Civice pentru Alegeri Libere si Corecte – „Coalitia 2007”. Proiectul se realizeaza in parteneriat cu Institutul de Marketing si Sondaje IMAS-INC Chisinau.

Mass-media va fi monitorizata in perioada 10 aprilie – 17 iunie curent, iar rezultatele acesteia vor fi facute publice initial prin rapoarte bilunare, apoi cate un raport lunar.

Rapoartele vor fi plasate si pe pagina de internet dedicata alegerilor locale generale www.alegeri.md/2007 realizata in cadrul „Coalitiei 2007” de ADEPT.

Proiectul este finantat de catre Fundatia Eurasia, cu resursele Agentiei Suedeze pentru Cooperare si Dezvoltare International? (Sida/Asdi) si Agentiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala (USAID), Fondul National pentru Democratie, SUA si Misiunea OSCE in Republica Moldova.

Amintim ca mai multe organizatii neguvernamentale au forma la 6 martie curent „Coalitia 2007”, care are drept scop monitorizarea alegerilor locale, care se vor desfasura in anului curent.

sursa:http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=1121

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ