Interpreta de muzica populara Diana Vieru va reprezenta Moldova la tabara culturala a obiceiurilor, traditiilor, portului si folclorului autentic din Romania

0
70
 
 

Interpreta de muzica populara Diana Vieru va reprezenta Moldova la tabara culturala a obiceiurilor, traditiilor, portului si folclorului autentic din Alba-Iulia, Romania, transmite DECA-press.
„Cintaretul roman de muzica populara Ioan Bocsan ma invitat la acest eveniment si sper ca voi reprezenta Moldova la nivelul cuvenit. Voi cinta folclor autentic. Costumul meu este realizat manual, in stil national. Poalele fustei sint realizate chiar de bunica mea” – spune Diana Vieru.
La momentul de fata interpreta isi face studiile la Colegiul de Muzica „Stefan Neaga”, este in clasa XII-a. „Muzica este viata mea. Cel putin ultimii sapte ani i-am dedicat acestei pasiuni. Dupa ce voi lua BAC-ul planific sa imi continui studiile la Academia de Film, Muzica, Teatru si Arte Plastice, la catedra muzica” – spune ea.
Diana mai este pasionata de broderie, dar si colaboreaza cu ansamblul de muzica populara „Ledera”, participind cu acesta la spectacole si concursuri.

http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=1086

NICIUN COMENTARIU

  1. Este cea mai TARE INTERPRETA DIN CHISINAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dumnezeu sa-i dea PUTERE,Forta si sa o ocroteasca de toate relele….. O iubesc si o admir din plin,cu TOT Sufletul!!!!!!!!!!!!!! Ii doresc succese Mari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Am avut Onoarea sa ne modereze la nunta si sa ne incante prin fermecatoarea sa voce,este cea mai buna si cea mai talentata! A transformat nunta intr-o adevarata sarbatoare pe care nu o s-o uitam toata viata!Diana Vieru-The Best!!!

LĂSAȚI UN MESAJ