INVITAŢIE LA CONCERT DEDICAT BASARABIEI

0
54

Motto:
„Cantă, mai frate române,
Pe graiul şi limba ta,
Şi lasă cele străine
Ei de a şi le cânta”
Anton Pann

ziua limbii romane
Duminică, 15 aprilie, începând cu ora 21.00, în clubul bucureştean Fire va avea loc un concert hip-hop dedicat românilor din Basarabia.

Concertul se desfăşoară sub egida campaniei „Basarabia pământ românesc”. Scopul campaniei este de a oferi cetăţenilor români accesul la informaţii reale referitoare la românii basarabeni, informaţii la care accesul a fost practic imposibil în perioada comunistă dar care, din păcate, nu au fost oferite decât parţial şi uneori trunchiat chiar şi în aceşti ultimi 17 ani.

La eveniment vor participa printre alţii, nume consacrate ale hip hopului românesc, precum Brugner sau Nimeni Altu’. Ineditul acestui concert este reprezentat de prezenţa alături de trupele din România, a formaţiei „Huliganii”, formaţie din Chişinău.
Iată că muzica hip-hop este unul din puţinele domenii în care colaborararea dintre românii din cele două ţări a depăşit faza demagogiei politice şi a trecut în faza faptelor si a apropierii directe.

Organizatorii (Hades Events, Urban Groove si grupul de acţiune civică Noii Golani, avându-i alături pe „vechii golani” de la asociaţia 21 DECEMBRIE 1989) au plăcerea de a vă invita la acest concert.

Referinţe:
Pagina campaniei : www.romanism.net
Grupul de acţiune Noii Golani: www.noiigolani.ro
Concert de ziua limbii române – 2006: www.concert.romanism.net

Persoană de contact:
Alexandru Binescu, telefon 0722 190806, email: concert@romanism.net
manifest

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ