Johnny Răducanu despre moldovenii din Republica Moldova

13
230

13 COMENTARII

  1. Moldoveanu, e prea bun la suflet de aia își pat joc de ei Rușii aici. Personal am întrebat un rus care sa născut în ukraina însă a locuit toată viața în Bulgaria și acum e cetățean a Reublicii Moldova, cu de altfel le are pe toate 3 cetățenii, și nu știe o boabă Românește. Zic dece stai în RM, de ce nu mergi în Ukraina in Bulgarria să locuiești acolo lîngă rudele tale lîngă cultura ta, de ce ? Știți ce mea răspuns? a zis, știi Ionele eu, mă sim în Moldova ca peștele în apă, și mii bine aici ce vreau aia fac, uor și fără obstacole. Desigur a spuso în rusă. Și așa sunt toți Rușii din RM.

  2. e las Romane din Est ca o sa invete si limba romana ,cu cat vor vi inconjurati de romani cu atat mai mult vor invata aceasta limba si sunt convins ca odata invatata u se v-a desparti de ea asa cu una cu doua

  3. Da Jonni nu vrea sa se intoarca el singur in matca lui? Adica in Пиздэ ла мэса si sa-i lase pe moldoveni in pace??? Ce tot va incurcati cu comunistii? Ce tot ziceti ca noi moldovenii suntem facuti de comunisti? Moldova este ca stat din 1359, care comunisti pe timpul cela? In R.Moldova comunistii nu sunt la putere 2 ani, treziti-va rumanii!!!!! Sa schimbat ceva spre bine in tara cu liberastii vostri? Stiti numai sa invinuiti comunistii de toate.

  4. oleg, esti fara speranta! Imi pare rau pentru timpul din viata pe care l-am pierdut atat eu cat si ceilalti sa te facem sa intelegi cat gresesti. Se pare ca, intr-adevar, esti ca un butoi caruia i s-a crapat o doaga: oricat am incerca noi sa te „umplem cu vin”, nu ramane nimic inauntru! Efortul este in zadar! Pacat de truda noastra. Cred ca te vom pastra, totusi, undeva dupa sopron, ca sa ne amintim ca nu din orice „lemn” ies lucruri deosebite, oricat de priceput ai fi tu ca mester. Unele sunt lemne sunt doar…lemne de foc! 😀

  5. RIP jhonny Raducanu
    oleg, nu cred ca trebuie sa vorbim asa despre un om mort, cu-atat mai mult cu cat el a fost genial dpdv muzical. Ca despre noi nu stie mai nimic si ca e la fel de dezinformat ca si ceilalti romani, asta nu e vina lui…daca esti genial intr-un domeniu ca muzica, nu inseamna automat ca ai competenta sa te exprimi si intr-ale istoriei, politicii…in consecinta opinia despre moldova si moldoveni a lui jhonny raducanu pt mine valoreaza la fel de mult ca cea a lui gica-de-la-sculerie.

LĂSAȚI UN MESAJ