Jurnal de campanie: Ziua 11

0
93

SÂMBĂTĂ, 18 MAI

actiunea2012-ong-fest Sfârşitul acesta de săptămână ne-a găsit la ONGFest – Târgul Economiei Sociale, Ediţia 2013. În Parcul Tineretului au fost amplasate corturi ale ONG-urilor, şi printre cele 150 de asociaţii înscrise ne-am prezentat şi noi, in “uniformă”, purtând mesajul ,,Basarabia e România”, detaliile despre activităţile desfăşurate până în prezent şi cel mai important, despre campania ,,Aducem Basarabia acasă”.

Formularele noastre de semnături nu au rămas necompletate, bucureştenii interesaţi de activism şi de istoria neamului românesc, cu mic, dar mai ales cu mare, s-au oprit şi la standul nostru nr. 125 şi şi-au oferit sprijinul pentru revenirea Basarabiei la Ţara-Mamă. Voluntarii noştri din parc îşi vor petrece şi duminica la festival, astfel că cei aflaţi la plimbare şi care au auzit de campania noastră, dar nu au avut vreme să semneze, atunci o pot face în Tineretului, la pas relaxat.

Tot în aer liber şi vreme bună s-a desfăşurat azi şi acţiunea ,,Pedalăm pentru Unire”, organizată de Grupul Ciclism București și Velosophy.ro. În cadrul acestui eveniment, patru biciclişti unionişti au traversat parcurile capitalei şi au colectat semnături pentru apropierea decisivă dintre România şi Republica Moldova. Romulus, Cătălin, Liviu şi Cătălin au pedalat în ritm de 30 şi ceva de grade prin Parcul Carol, Izvor, Grădina Cişmigiu şi Herăstrău. Efortul le-a fost răsplătit de oameni receptivi, care au semnat fără să stea pe gânduri.

În sediul central continuă programările pentru săptămâna BOOM, când vor fi strânse 15 000 de semnături la nivel de Bucureşti. Dacă doreşti să ajuţi câte patru ore la cort în perioada 20-26 mai, o poţi face înscriindu-te pe http://basarabia-acasa.ro/bucuresti-planificare-voluntari/.

Mâine, o nouă zi pentru Basarabia!

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ