Jurnal de campanie: Ziua 13

0
89

GROZAVU-Ion-Gabriel-vicepreședintele-Consiliului-Județean-Dâmbovița-300x266 A 13-a zi din jurnalul nostru nu-i decât o zi cu noroc: contabilizările din teritoriu, coroborate cu cele din capitală, ne dau cu plus: 26946 de români au semnat pentru a aduce Basarabia acasă. În Suceava, Botoşani, dar şi Bacău, Olt, Bucureşti, unioniştii sunt vrednici şi îi încurajează şi pe ceilalţi să se alinieze.

Şi pentru că nu ne culcăm pe o ureche, săptămâna aceasta ne continuăm activitatea cu şi mai mult spor şi tare ne saltă inima când avem parte de surprize sonore. De exemplu, am aflat din voluntar în voluntar că jurnalistul Lucian Mândruţă ne-a căutat prin parcuri, în încercarea de a participa la acţiunea de duminică, ,,Pedalăm pentru Unire”, şi pentru că nu ne-a găsit, s-a gândit, totuşi, să meargă la un punct de colectare din centru şi să ne ofere un semn de solidaritate. Îi mulţumim că are încredere în iniţiativa noastră.

Tot pentru a fi alături de românii basarabeni, a semnat la unul dintre corturile ,,Aducem Basarabia acasă” şi vicepreşedintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ion Gabriel Grozavu, care oferă, astfel, un exemplu tuturor politicienilor preocupaţi de interesele cetăţenilor.

Şi pentru că unirea face puterea, avem nevoie de cât mai mulţi voluntari. Cei care doresc să ajute în campania noastră o pot face prin înscriere pe basarabia-acasa.ro/bucuresti-planificare-voluntari.

Mâine, o nouă zi pentru Basarabia!

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ