Jurnal de campanie: Ziua 16

0
68

JOI, 23 MAI

Joia a fost ziua cu 3 ceasuri rele pentru campania noastră în București. De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Violenta furtună izbucnită după-masă ne-a distrus toate corturile. Una după alta, veștile despre punctele noastre de la suprafață veneau ca niște lovituri grele: A căzut Romana! Manucul e jos, n-am putut decât să luăm lateralele! La Unirii a zburat acoperișul! Cortul de la Lupoaică e făcut praf! Astfel încât, la finalizarea furtunii, toate corturile noastre arătau așa:

cort_romana
Corturile împrumutate de către noi pentru a fi folosite în București și-au dat obștescul sfârșit astfel încât facem un apel la toți cei care pot să ne ajute să ne facă rost de corturi pentru următoarea lună.

A trebuit să ne regrupăm rapid și să instalăm puncte de colectare pentru seara la metrou. Cu măsuțele naostre pliabile, cu cele primite foarte rapid împrumut de la membrii Asociației Salvați Bucureștiul, am închegat 4 puncte de colectare, la cele 4 capete de peron.

Privind partea plină a paharului, colectarea a mers mult mai bine la metrou față de obicei, mulți oameni alegând să se refugieze de vremea rea în subteran.

Zilnic primim diferite propuneri de sprijin. Joi, întâlnindu-ne cu șeful unei instituții de credit, am primit “formidabilul” ajutor ca voluntarii noștri să scrie gratuit în revista online a instituției de credit, despre cultura din orașele lor. Practic, să genereze conținut pentru un site. Uneori, trebuie să continui cu zâmbetul pe buze și să speri că ziua următoare va fi mai bună!

Vineri ne găsiți numai la punctele de colectare de la Unirii 1 și 2, până facem rost de alte metode a a strânge semnături în stradă.

Mâine, o nouă zi pentru Basarabia!

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ