Jurnal de campanie: Ziua 19

0
64

DUMINICĂ, 26 MAI

Duminică, ziua contabilizărilor, ne-a adus un număr bun pentru o săptămână plină de ploi: peste 9 000 de semnături noi în ultima săptămână, ajungând la cifra totală de 36 123 de semnături strânse până în acest moment.

semnaturi_site-300x112

Rezultatele cele mai bune au venit din județele unde au fost instalate pentru o perioadă mai lungă corturi de strângere de semnături: Pitești, Botoșani, Suceava. La fel, creșteri au fost observate în Dâmbovița și Vrancea, datorită corturilor instalate în Târgoviște și Adjud. Situația pe județe poate fi văzută aici, rugămintea noastră pentru toată lumea din județe este să ajute la instalarea de puncte fixe, preferabil corturi, în centrele localităților, pentru a spori ritmul colectării semnăturilor.

Tot duminică a avut loc prima întâlnire săptămânală cu voluntarii din București. Avem circa 250 de persoane care colectează semnături minim 4 ore la unul dintre corturi și ne bucură că, în ciuda ploii, un număr important dintre aceștia a reușit să ajungă și la ședință pentru a evalua plusurile și minusurile din săptămâna trecută și să planificăm ce facem în săptămâna 27 mai-2 iunie (înscrierile pentru București se fac aici). La întâlnire am putut schimba impresii despre oamenii întâlniți și am mai rezolvat chestiuni administrative: adeverințe de voluntar, tricouri, cărțile ,,Basarabia e România”, cafea primită de la un susținător din Focșani.

Mâine, o nouă zi pentru Basarabia!

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ