Jurnal de campanie: Ziua 2 | BASARABIA

0
67

SÂMBĂTĂ, 30 IUNIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dorința de a (a)duce Basarabia acasă. Aceasta i-a motivat pe românii moldoveni să mai rupă din program și să-și îndeplinească misiunea, adică să semneze. Cea de-a doua zi la cort a reprezentat o adevărată provocare inclusiv pentru cei care erau sceptici în privința oferirii unei semnături.

Pe fundal de yoga totul era cum se cade. Strângerea de semnături a decurs în liniște și pace. Iar marea majoritatea a celor care se apropiau de noi afirmau că nu au nevoie de explicații, pentru e clar lucru: Basarabia e pământ românesc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La cortul nostru a venit și doamna Zina Izbaș, cea care nu ostenește să le vorbească despre Unire și națiunea română tuturor ascultătorilor Radio Moldova, semnând pentru Basarabia fără ezitare, pentru că așa face un adevărat român.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Și nu lipsite de sens sunt plimbările de după încheierea programului la cort. Înarmați cu materialele necesare, până și la o simplă plimbare prin parc dăm de oameni cunoscuți, care se interesează de ceea ce facem, semnând, deci, pentru ceea ce contează.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iar cine are nevoie de dispoziție, să vină la noi, i-o injectăm. 🙂 După o zi de voluntariat la cort, precum au concluzionat voluntarii noștri, te simți mai proaspăt și mai împlinit. Câștigătorul maratonului e cel care rezistă, și cine n-ar vrea să fie făuritor al Unirii? Ea e aproape, că doar basarabenii vor Unirea?!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ