Jurnal de campanie: Ziua 26

0
69

DUMINICĂ, 2 IUNIE

Implicarea studenților basarabeni din București în campania de strângere de semnături ne-a bucurat mult.

OSB Bucureşti susține campania de strângere de semnături ,,ADUCEM BASARABIA ACASĂ”, care presupune colectarea acestor semnături pentru sprijinirea unei inițiative legislative care va apropia decisiv cele două state românești.
Strânge și tu semnături pentru Basarabia, înscrie-te ca voluntar în cel mai amplu exercițiu democratic din ultimii 20 de ani pentru românii noștri din Basarabia.

A fost mesajul trimis de Organizația Studenților Basarabeni din București pe Facebook, după care au venit chiar ei să ajute la strângerea semnăturilor în Parcul Tineretului.

OSB-300x199 Îi așteptăm alături de noi și în următoarele zile pentru a Aduce Basarabia Acasă, precum așteptăm, desigur, și restul organizațiilor de studenți basarabeni.

Duminică a avut loc în București întâlnirea săptămânală cu voluntarii, în care am făcut schimb de foi de semnătură, de tricouri, de cărți, și am rememorat întâmplările de peste săptămână, cu rele din cauza ploii care ne dă mare bătaie de cap, dar și cu multe momente amuzante.

Mâine, o nouă zi pentru Basarabia!

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ