RSS Feed

Jurnal de campanie: Ziua 3 | BASARABIA

0

iulie 1, 2013 by

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DUMINICĂ, 30 IUNIE

Dimineață ploaia insista să ne cumințim, dar cum rebelii din noi nu acceptă compromisuri, am mers pe calea așteptării. Chiar dacă ne-am instalat în scuar cu o oră întârziere, totul a decurs ca la carte. Poate și mai bine.

În scurt timp și-au făcut apariția câțiva polițiști. Și au venit nu pentru a verifica autorizația, ci pentru a se interesa în privința campaniei, curiozitatea citindu-li-se pe față.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După proba de foc cu prosopul național :), mai puțin planificat, o doamnă semnatară ne-a adus sarmale, și asta după ce-n zilele precedente alți români cu suflet mare ne-au oferit biscuiți și înghețată. Ceea ce reflectă nu doar grija, ci și bunătatea fraților.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indiferent pe lângă noi n-a putut trece nici președintele Asociației Cetățenilor Români din Basarabia. Fiind cu trup și suflet pentru cauză, și-a pus semnătura fără a sta pe gânduri.

 DSC_0266

Și pentru ca piesajul să fie complet, am organizat un tandem dintre sunetul chitarei și vocile mesagerilor unirii.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După care a urmat declarația lui Sorin Becciu la Microfonul Liber, unde a vorbit despre desfășurarea campaniei ,,Aducem Basarabia acasă”, invitându-i pe toți românii basarabeni să iasă din anonimat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.basarabia-acasa.ro

 


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

ChatVorbește instant cu noi !+