Jurnal de campanie: Ziua 3 | BASARABIA

0
80

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DUMINICĂ, 30 IUNIE

Dimineață ploaia insista să ne cumințim, dar cum rebelii din noi nu acceptă compromisuri, am mers pe calea așteptării. Chiar dacă ne-am instalat în scuar cu o oră întârziere, totul a decurs ca la carte. Poate și mai bine.

În scurt timp și-au făcut apariția câțiva polițiști. Și au venit nu pentru a verifica autorizația, ci pentru a se interesa în privința campaniei, curiozitatea citindu-li-se pe față.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După proba de foc cu prosopul național :), mai puțin planificat, o doamnă semnatară ne-a adus sarmale, și asta după ce-n zilele precedente alți români cu suflet mare ne-au oferit biscuiți și înghețată. Ceea ce reflectă nu doar grija, ci și bunătatea fraților.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indiferent pe lângă noi n-a putut trece nici președintele Asociației Cetățenilor Români din Basarabia. Fiind cu trup și suflet pentru cauză, și-a pus semnătura fără a sta pe gânduri.

 DSC_0266

Și pentru ca piesajul să fie complet, am organizat un tandem dintre sunetul chitarei și vocile mesagerilor unirii.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După care a urmat declarația lui Sorin Becciu la Microfonul Liber, unde a vorbit despre desfășurarea campaniei ,,Aducem Basarabia acasă”, invitându-i pe toți românii basarabeni să iasă din anonimat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

www.basarabia-acasa.ro

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ