Jurnal de campanie: Ziua 30

0
80

JOI, 6 IUNIE

Jurnalul zilei este scris de Florin Dobre, coordonatorul pe județul Argeș.

Astazi am început ziua cu o emisiune în direct la un post local de televiziune. Ne-a fost alături și domnul Oliver Ioniță – presedinte al Asociatiei 21 Decembrie Argeș – membră a Platformei Civice Acțiunea 2012.
Am oferit toate detaliile despre campanie telespectatorilor, moderatorul ne-a susținut și el idea și tot atunci am aflat că astăzi a apărut în unul dintre cele mai bune ziare din Argeș articolul care conținea informații despre conferința de presă a campaniei din județul nostru:
http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=47894&Itemid=375
.
La emisiune am fost plăcut impresionați de cântăreața de muzică populară Rela Lucan, care ni s-a alăturat în studio pentru a ne încânta cu melodiile sale. Dânsa a fost foarte entuziasmată de campanie, iar pe tot parcusul emisiunii ne-a susținut și a făcut lobby către telespectatori să vină să semneze.

Marea surpriză a fost când am primit vizita dumneaei la cort. Rela Lucan a venit să semneze și să ne ajute la strângerea de semnături. În emisiune a fost îmbrăcată în costum popular și așa a dorit să vină și la cort, numai că vremea nu i-a permis. Astăzi am avut în Pitești furtună și grindină. De o saptămână plouă zilnic la noi, lucru care ne îngreunează campania: nu putem veni mereu la cort sau nu mai trec multe persoane. Dar nu ne dăm bătuți, o sa vină și vreme mai bună și o să recuperăm zilele de ploaie!

Reamintim doritorilor că ne pot găsi în fiecare zi între orele 17:00 și 21:00, la cortul nostru amplasat vizavi de Trivale Mall sau pe tot parcursul zilei la Casa Studenților din Pitești.

       

Mâine, o nouă zi pentru Basarabia!

www.basarabia-acasa.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ