La Chisinau, urmeaza sa fie saditi 20 mii de arbori si 15 mii de arbusti

0
63

In cadrul Zilei nationale de inverzire „Un arbore pentru dainuirea noastra”, la Chisinau vor fi saditi 20 mii de arbori si 15 mii de arbusti, transmite Agentia DECA-press.
Directorul interimar al Asociatiei „Spatii Verzi”, Eliferie Haruta, afirma ca lucrarile de inverzire a capitalei sunt in plina desfasurare. Acum sunt in toi lucrarile de defrisare a arborilor si arbustii batrani in locul carora vor fi plantati altii.
„Sunt amenajate razoarele, parcurile si bulevardele capitalei. Autoritatile municipale au mai procurat 15 seturi de echipamente pentru terenurile de joaca pentru copii si 550 de banci. Ele vor fi instalate proportional in sectoarele capitalei cu acordul Preturilor”, a informat Haruta.
La indicatia primarului general interimar, Veaceslav Iordan, lucrarile de inverzire a Chisinaului trebuie sa fie finalizate catre Sarbatorile de Pasti. Primarul interimar le-a solicitat responsabililor de la asociatia de resort ca sa analizeze situatia, impreuna cu Preturile, in vederea procurarii noi componente pentru amenajarea terenurilor de joaca pentru copii.

sursa:http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=585

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ