RSS Feed

La monumentul ridicat pentru apostolii românismului basarabean, Ion şi Doina Aldea Teodorovici, de lângă Coşereni (Ialomiţa)

0

noiembrie 9, 2007 by Românism

Pe lângă partea legată strict de informare, campania „Basarabia pământ românesc” mai are şi alte componente…. Totuşi, pentru a descrie unele lucruri e mai bine să laşi imaginile să vorbească.

Cum în ultima vreme oamenii au început (sperăm noi) să-şi amintească de aceşti oameni minunaţi, a căror viaţă s-a încheiat prea brusc, vă arătam pozele de duminica, 19 august 2007, când am reuşit în sfârşit să ajungem la micul monument ridicat în amintirea apostolilor românismului basarabean Ion şi Doina Aldea Teodorovici…


0 comments »

 1. Puiu spune:

  3 culori si-o singura iubire romaneasca

 2. Dan Tanasa spune:

  Bravo! Felicitari! Sunt placut impreionat de gestul vostru! Asa sa va ajute Dumnezeu!

 3. A Stan spune:

  Sunt placut surprins ! Respectul meu.
  Multiti randurile voastre, ca ulterior sa aveti cui preda stacheta. Acesti doi rapsozi, arzand ca flacara, promovand si aparand romanitatea – zilnic riscau cu viata. Ion si Doina Aldea Teodorovici au facut mai mult decat toti guvernanti de pe ambele maluri ale Prutului.
  Ei din plin merita atentia si onorurile celor in viata.
  D-zeu sa-i odihneasca.

 4. Ciprian Mioc spune:

  Felicitari. Este bine ca sunt si oameni buni ca voi in Romania noastra.

  Respect si sa va ajute Dumnezeu.

 5. mihai spune:

  Felicitari!!! Acesti 2 oameni merita respectati si trebuie sa facem macar atat cat se poate pentru a continua ceea ce ei au inceput. Bravo!

 6. Dumitru spune:

  Sunt deacord cu toate comentariile spuse mai sus. La baza natiunii trebuie sa fie emotia, sentimentul national si constiinta nationala. Un mare respect lui Ion si Doina Aldea Teodorovici.

 7. Dumitrascu Ciprian spune:

  felicitari, sa va ajute dumnezeu si sa ne implinim visul … 3 culori si o singura traire romaneasca!

 8. ion spune:

  Felicitari pt initiativa dvs. Respect pt ceea ce faceti!!!
  Intradevar, MARI OAMENI au fost regretatii Ion si Doina Aldea Teodorovici! Adevarate modele pentru toti romanii!
  Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

 9. Dimitrie Grama spune:

  De un timp incoace urmaresc activitatea plina de patriotism si mai ales profund etnic-romaneasca a fratilor nostrii din Basarabia. Actiunea D-voastre este cu atit mai demna de admirat,avind in vedere faptul ca Basarabia este inca sub o semiocupatie rusa. Tragedia tuturor romanilor locuitori ai spatiilor istorice daco-tracice, (Grecia, Macedonia, Serbia, Ungaria, Basarabia) este aceea ca statul actual Romania, este complet indiferent la situatia romanilor, atit cei din romania „propriu-zisa” ca sa nu mai vorbim de milioanele de romani din afara granitelor statului Romania. Din pacate, „Revolutia” romana din 1989 nu a fost beneficiara romanilor, deoarece orisicine poate constata ca Romania actuala este condusa de o adunatura de fosti comunisti si o mare parte din acesti „prezenti” si „fosti”, sunt vlastarele fostilor „politruci” introdusi in Romania de Armata Rosie. Ei nu sunt romani, nu simt romaneste si vor ca natia noastra, in timp, sa dispara. Actuala atitudine a guvernului Romaniei este o rusine nationala, care nu trebuie data uitarii. Sa speram, insa, ca viitorul ne va apropia din ce in ce mai mult pe toti romanii si o resurectie a mindriei nationale ne va intregi ca neam.
  Dimitrie Grama
  Diretor „Neamul Romanesc”

 10. Alex.. spune:

  I-i ascultam cu o placere si cu durere in suflet si cu lacrimi in ochi, pe acesti cintareti-eroi a-i neamului rominesc. Au avut grija cei cu „bunei” „Moldoveni” sa-i termine ,pentruca aveau prea mare rezonanta in rindul rominilor de pe cele doua maluri ale Prutului. Sa la fie tarina usoara si doresc sa fie primiti si dincolo asa cum erau primiti in scumpa lor tara -Rominia intregita- Ma voi ruga vesnic pentru ei. Alex.

 11. radu.m spune:

  ok. e bine tot ce tine de Romania, la noi in basarabia cetatenii nu pun accent la moment pe patrimoniul national ,din care fac parte regreta tii oameni de cultura:Ion si Doina,cu parere de rau.
  Insa mai este o miina de oameni care respecta arta lor sacra si adesea se urca ,ca si sus numitii interpreti de spirit romanesc,pe cele mai inalte dealuri basarabene,ca la un rasarit de soare sa vada Ceahlaul si sa adulmece mireazma vintului apusean carpatic. Toate bune pentru-ntreaga romanime,de la semenii lor din R. Moldova zis basarabie,parte integra al AREALULUI CARPAT-O DANUBIAN-O PONTIC!

 12. iosif vissarionovici stelica spune:

  omorati de un cascador rus aflat la volan;ziaristul tatomir asasinat(otravit)cu potasiu ,da aparenta unui infarct;

 13. elvira spune:

  barvo k va straduiti.st in romania si multi dintre ei nu dau 2 bani pe acest cuplu care s-a sacrificat, pt k ,cik, n-au murit pe front.
  barvo, sincer

 14. ana spune:

  adevarati romani,mai patrioti decat noi cei care traim in romania dumnezeu sai odihneasca dar sunt sigura ca nu vor avea odihna acolo sus decat in momentul in care visul lor se va implini-UNIREA!!!

 15. Stela spune:

  Biblioteca publica oraseneasca „Petre Stefanuca” din Ialoveni la 15 noiembrie sarbatoreste 50 ani de la nasterea Doina Aldea-Teodorovici, Dumnezeu sa-i odihneasca in pace

 16. MARIUS MAT19 spune:

  ma inchin in fata lor si ii port mereu in suflet…eroii nu mor niciodata…iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac pe cei care i-au omorat…sa ii aiba Dumnezeu in grija….nu exista cuvinte sa le descriu versurile…

 17. Doina spune:

  Pentru mine EI n-au murit! Un exemplu de patriotism si dreapta traire…
  Pentru cei care-si amintesc de ei, toata admiratia! Neamul romanesc nu va pieri multumita VOUA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+