La Tiraspol a mai fost asasinat un politician

0
45

Valeri Emelianov, deputat în sovietul orăşenesc Tiraspol, a fost împuşcat în seara zilei de 25 mai curent, în chiar curtea casei proprietate personală a acestuia. Potrivit agenţia de ştiri „Lenta pmr”, medicii sosiţi la faţa locului au constatat decesul lui Emelianov.
Pe corpul său, inclusiv în regiunea capului, puteau fi văzute 11 răni provocate de gloanţe. La locul crimei au fost găsite tuburi de cartuşe. Arma cu care a fost omorâtă victima nu a fost descoperită. Potrivit martorilor oculari, la moment, în jurul orei 23.00, Emelianov stropea florile de lângă casă.
Asasinul care, de altfel, nu purta mască, a tras o serie de focuri dintr-un pistol producţie străină, de calibrul 9 mm. În urma primelor două răni cauzate, Emelianov a încercat să iasă de sub tir. După care killer-ul s-a apropiat de el, efectuând alte câteva împuşcături, „terminându-l”. fără
De remarcat, că la 26 aprilie 2007, în Palatul orăşenesc de cultură, şi-a desfăşurat lucrările cel de-al III-lea congres al Partidului patriotic din regiunea transnistreană. În debutul acestora, Oleg Smirnov, nimeni altul decât fiul liderului separatist de la Tiraspol, Igor Smirnov, a propus păstrarea unui minut de reculegere în memoria lui Victor Neumoin, fost preşedinte al secţiei Tiraspol a formaţiunii amintite, omorât de un asasin plătit. Valeri Emelianov luase parte la lucrările congresului respectiv, în calitate de invitat.

http://www.flux.md/p/index.php?action=show&idu=20866&cat=Cotidian National&rub=Politica&num=64

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ